Şimdi Ara

YARDIM EDERSENIZ SEVINIRIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1)Skıllerde alıcagımız kıtaplar nelerdır ve hangı kıtaba kactane skıll poınt vermelıyız lvl kaca kadar o kıtaplar skıll poınt dagıtmalıyız?
    2)Hunter da rod basılmaması gerekıyormus ve ben bılmedıgımden bastım ve 6 skıll poınt verdım ustune sımdı ne olacak?
    3)Elımde + kıtap var rod,axe,tamer ve defas kıtabı elımde baska kıtap olması gerekıyormu suanda lvl 28 daha
    4)Rod,axe,tamer kıtapları 10 lvl yazıyor bunun yanınada 25lvl kıtabı aldım daha yenı ve 1 skıll poınt verebıldım rod kıtabına verdım dıye 25lvl kıtabındakı skıller normalde acılması gereken lvlde bende kac lvl sonra acılacak?
    5)Rod skıllı fazla bır zararı olur mu?Hunter oldugumdan dolayı
    6)Stat & skıll sıfırlatamıyormuyuz?
    7)Yoksa yenı char mı acayım?
    8)Yenı char ac dersenız okcu olmayı dusunuyorum onda da boyle bır hatta yapmamam ıcın acıklar mısınız?Stat skıll dagılımlarını
    9)Yoksa devam etmı dersınız boyle rod kıtabına verdıgın skıller fazla etkı yapmazmı dersınız?
    10)oyunu bırakan arkadasımız var ıse charı devrederse pm atar mısınız?

bu sorularıma cvp beklıyorum ıyı bılen arkadaslar bana yardım edersenız sevınırım

• kanka bence yen,har aç ilerde çok zorlanırsın yaşlı adam ı seç axe ci ol yani baltacı ve sadece axe skilini aç bunun yanında rod fln da açmaa zaten lvl çok diilmiş senin baştan aç kas axe ci olursan str 150 dex 50 geri kalanıda int ver
  • ben yenı char actım lvl 10 yaptım sımdıden ama asas yada okcu olacam
    her ıkısınıde aynı anda kullanabılıyor muyuz?
    ustume gereken kıtaplar neler ver stat skıll dagılımları nasıl olacak acıklarsanız sevınrım
  • yaw axe ci oll assains en kötü char bu oyunda bence okçu ol ama onun statları bilmiyom
  • sımdı o kadar mıllet asas goruyom ama ben okcu olacam okcu kotu mu?
  • koca forumda asas skıll ve stat dagılımlarını bılen yok mu?
    hangı kıtaplar alınır asasta bırı yazsın yahu
  • arkadasim keske biraz forumu gezip arastirsaydin.... nse simdi kitabi bookstore clerk die bi amcam war dragon castlede... ordan istediin silahin skllerini ogreniosn... bunun disinda stat isinde de karar vermen lazm bu oyun oldukca ozgur... nasi olmak istiosan ona gore ayarla ben sana ne ise yaradiini yaziim;)
    int: skill damage mana ve skill savunmani arttirir
    str: can ve duz vurus arttirir
    dex: armor miss cekmeme ve miss cektirme ihtimalini ve vurus hizini arttirir...
    yanlisim warsa ozur ama forumu arastirman gerekir yazdiin anda cwp yazmak icin agzindan salya akan bi grup manyak yok bu forumda... olan forum da sanmiorm ole ve bence boglesi en dogru bosuna mi kaydedilio foruma yazilanlar yeni gelenler incelesin diye
    ;)
  • Arkadaşın knighttan gelme olduğu çok belli.
    Bu oyundaki dialoglar la knighttakiler çok farklı arkadaşım, nasıl konuşulacağını bilmeden cevap alamazsın burdan.
    Ayrıca forumu gez birçok konu oralarda yazıyor, hazırcı olmayalım lütfen...!

Arkadaşlar forumda araştırıp bilgi sahibi olunabileceğini düşündüğünüz konulara cevap yazmayın lütfen.
  • aslinda sana katiliyorum ve normalde yazmam bulunabilcek seyi ama adamin 4. mesaji daha ve cok yanlis bilgi vermis thecaliph yani kotulemek degil amacim ama asas olcam dien adama gidip sen sunu ac demek yanlis... statlara sozum yok... yani sonucta oldukca deisik varyasyonlar olabilen bi oyun bu tek bi secenek yok ve yeni baslayanlarin da sogumasini istemem... demek istediini anliorm bu arada determinant yani ben de sıkıldım Help lutfen yardim die acilan ve hic arastirilmamis bi sekilde sorulan sorulardan... sonucta bu ortamin forum olmasinin bi nedeni war yazilanlar herkezin gorebilecegi gibi kaydediliyo ve bunlar okunsun die yani gecip gitsin diye diil... bosuna mi arama butonu koymus adamlar..;)
  • Keşke senin bildiğin o arama butonunu o topiği açan arkadaşta bilse bu iş buraya gelmez :P

thecalip arkadaşımda bu forumun eskilerindendir ama yanlış söylemiş hakkatende ama işte bu charlar hakkında
    açılmış bir konu var üst konu yapılmış. Başlangıç rehberi diye yazıyor ve orada hangi charın ne skili var ne ne değildir
    hepsi yazıyor.

Oyuna knighttan gelmiş her 100 oyuncudan 99 u nun ilk charı mutlak okçu ve mesleği ise ya hunter ya asas.

Forumda en sık sorulan soru şu charla bu olurmu gibisinden. Arkadaşlar bu oyunda her chardan her mesleği seçebiliyorsunuz.
    Yani benim okçu adamım var huntermiyim asasmı gibi bi şey yok, istersen pshy yada warriorda olabilirsin.
    aynı şekilde dede tabir edilen charı alıp hunter yada kızlardan alıp warrior olabilir.
  • beyler ne zamandir sorayım diyorum .

ben sword 56 lewel bi char war musa. statlari:

100 str
    115dex
    174 int

nasil ii mi... sadece görüs :)
  • ii de o 50 lvl silahını tutabiliyomu o str ile dex biraz fazla kaçmış galiba
  • SWORD UZ AGA SWORD DEX İSTİO BU YÜZDEN STR'Yİ CAN YÖNÜNDEN 100 SABİLEDİM BUNDAN SONRA SİLAH KADAR DEX GERİSİNİ İNT ' WERECEM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ronaldo718 -- 8 Nisan 2007; 12:25:54 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.