Ben 500 YTL ye kadar mp3 çalar arıyorum. Ekranı renkli olsun, bide mümkünse video oynatsın. en az 4gb olsun. Ancak takılma sorunu olmasını,şarjında yada herhangi bir şeyinde sorun çıksın istemiyorum. philips HDD1620 ve LG JM53 e baktım.siz bunlar hakkında ne düşünüyorsunuz? yada siz başka ne önerirsiniz? bide iriver h320 ye baktım ama türkiyede 1.el yok sanırım. YARDIMLARINIZ TEŞEKKÜRLER!
ben sana yardımcı olayım..
şimdi en başta..sayfanın üstünde
Ana Sayfa | Profilim | Gelen Kutusu | Adres Defteri | Email'le üyeliklerim | diyip uzayan bişey var.. ordan arama ya tıklıyacaksın..ordan arayacaksın..
bu tip konulardan günde en az 1 kere açılıyor..dolayısıyla senin işine yarayacak birçok topic şuan mevcut..lütfen biraz daha duyarlı olalım
philips'i falan boşver hocam. iriver h320 hem büyük hem de anca 2. elini bulabilirsin. onun için sana gittigidiyordan falan iriver h10 20 gb almanı öneririm. boyutu büyük gelirse ki h320'ye göre küçüktür , o zaman 6 veya 5gb'lığını öneririm. yurtdışından da getirtebilirim veya internet siteleri yoluyla dışardan alabilirm dersen 199 euro'ya trekstor vibez 12 gb öneririm.
ben h10 20gb'nin arkadasin istedigi alet oldugunu zannetmiyorum. cunku sadece imaj gostermek uzere piyasaya suruldu, video oynatma fonksiyonu yoktu. simdi yavas yavas rockbox'u adapte etmeye calisiyorlar h10'a, kismen de olsa video oynatabilir hale geldi bu sayede. riskli bir metod tabi.
creative zv:m, zv, iriver clix, cowon a2, iriver pmp 120 gibi aletler onerebilirim. tabi bazilari icin 500ytl sinirini asmak gerekebilir.