Şimdi Ara

Yardım Edin Acilll Muhabbet kuşum elime tünüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • muhabbet kuşum 3 yaşında yaklaşık dişi ve son bir haftadır falan sürekli uyku modunda ama yemesinde içmesinde bi sorun yok hatta obur gibi yiyor.Ama ayakları soğuk elime geldiğinde avcuma böyle kendini kabartıp tünüyor avcuma ve uyukluyor.Ayrıca once yemlikten yiyor sonra kafesin altına gidip yemleri ayıklıyor..Buradaki veterinerlerde kuştan anlamıyor ne yapmam lazım yardım edın lutfen ve müzik açınca normal oynuyor.

• kuş sesi aç arada. tüy dökümünde olabilir. mutsuz olabilir. soğuktan hasta olmuş olabilir
  • Şu an yine avcumda uyuma moduna geçti ve dışkısı beyaz. Kafasını arkaya tüylerinin arasına aldı. Hasta mı yoksa nedir anlayamadım :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hava değişiminden etkilenmiştir, bir şey olmaz.

Muhabbet kuşlarının vücut sıcaklığı sürekli değişir, bazen ayakları buz gibi olur 2 dakika sonra ateşi mi var bunun dersiniz.
  • Hasta olsaydı yem de pek yiyemezdi değil mi. Hasta olmasında. kafesin aşağısında yem yemesi de anormal. Acaba yumurtlayacak mı kendi başına

• Yardım edin lütfen muhabbet kuşum normale dönmedi sürekli uyku modunda avcumda uymak istiyo kafesine girdiyse bile geliyo bana avcumda yatıyo tüylerini kabartıp son 2 haftadır böyle yani çok suskun oynamıyor sabah akşam kabarık uyukluyor. Yem çok yiyoe ve dışkısı da beyaz daha çok var poposuna yapışmıyor. Ne olmuş olabilir kuşa. Yuva mı sanıyor acaba avcumu bazen kafesin altındada uyuyor yem yiyor orada..

• quote:

Orijinalden alıntı: besthlrock1

Yardım edin lütfen muhabbet kuşum normale dönmedi sürekli uyku modunda avcumda uymak istiyo kafesine girdiyse bile geliyo bana avcumda yatıyo tüylerini kabartıp son 2 haftadır böyle yani çok suskun oynamıyor sabah akşam kabarık uyukluyor. Yem çok yiyoe ve dışkısı da beyaz daha çok var poposuna yapışmıyor. Ne olmuş olabilir kuşa. Yuva mı sanıyor acaba avcumu bazen kafesin altındada uyuyor yem yiyor orada..

donanımhaber forum
    Muhabbet kusu beyaz dışkı Acil yardım » Sayfa 1 - 2
    https://forum.donanimhaber.com/m_122131794//tm.htm#122131794

Verdiğim linke bakarmısn benım kusunda dışkısı beyaz sureklı kabarık
    Veterınerden baytrıl aldım antibiyotık ama hala gelişme yok
    Sizin kuş düzeldimi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTTOMAN_67

quote:

Yardım edin lütfen muhabbet kuşum normale dönmedi sürekli uyku modunda avcumda uymak istiyo kafesine girdiyse bile geliyo bana avcumda yatıyo tüylerini kabartıp son 2 haftadır böyle yani çok suskun oynamıyor sabah akşam kabarık uyukluyor. Yem çok yiyoe ve dışkısı da beyaz daha çok var poposuna yapışmıyor. Ne olmuş olabilir kuşa. Yuva mı sanıyor acaba avcumu bazen kafesin altındada uyuyor yem yiyor orada..

donanımhaber forum

Sizin kuş düzeldimi

Malesef muhabbet kuşumu kaybettim. Veteriner kuruma hastalığı dedi. Antibiyotik vs verdi ama fayda etmedi. Çok daha kötüye gitti size tavsiyem mutlaka ilgili bir veterinere götürmeniz. Aksi halde çok geç olabiliyor. Ne kadar erken o kadar iyi sonuç. İnşallah sizinki bir an önce iyileşir. 😔

• quote:

quote:

quote:

donanımhaber forum

Sizin kuş düzeldimi

Malesef muhabbet kuşumu kaybettim. Veteriner kuruma hastalığı dedi. Antibiyotik vs verdi ama fayda etmedi. Çok daha kötüye gitti size tavsiyem mutlaka ilgili bir veterinere götürmeniz. Aksi halde çok geç olabiliyor. Ne kadar erken o kadar iyi sonuç. İnşallah sizinki bir an önce iyileşir. 😔

Istanbul floryada veterinere gittik bizimkide őldu őlecek.380tl aldi muane kaka testi vs. Megabakteri cikti. Cok kotu durumda suan hareket vs edeck durumda degil mama yapmaya calistim agizdan mama verdim biraz azonce sabahi gorrmez dye dsunuyorum. Acisi bitsin istyrum. Sabh sirkede verdm ama bi ise yaramadi dahada kotu oldu.

• quote:

quote:

quote:

Sizin kuş düzeldimi

Malesef muhabbet kuşumu kaybettim. Veteriner kuruma hastalığı dedi. Antibiyotik vs verdi ama fayda etmedi. Çok daha kötüye gitti size tavsiyem mutlaka ilgili bir veterinere götürmeniz. Aksi halde çok geç olabiliyor. Ne kadar erken o kadar iyi sonuç. İnşallah sizinki bir an önce iyileşir. &#128532;

Benım kusta oldu malesef
    Tesellı ıse acısının dinmesi
    Ellerimde öldü kötü oluyor gerçekten

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.