Şimdi Ara

YARDIM EDIN BU HATANIN ÇÖZÜMÜ NEDİR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: D1S0RD3R

arkadaşlar oyunaa giriyorum bi zaman sonra(belli bi zaman deil) hep böyle bi hata alıyorum sebebi nedir

YARDIM EDIN BU HATANIN ÇÖZÜMÜ NEDİR

arkadaşım senın pc buyuk ihtimalle Vista bak benimkide vista ben oyunu yukleyemıyorum bile Vista pc lerinde hep hata verıo yada yuklenmıo yanı senın anlıcan pc yı XP ye döndur rahatla oynahayırlı oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

quote:

intel core 2 quad 2.40ghz işlemci
    2048mb ram ddr2 SDRAM
    512mb RADEON 8500GT ekran kartı

diğer özelliklerini bilmiyorum windows vista bide

0_o sistem 10 numara
    görüntü kartının sürücüsünü yenilersen bide Directx 9 un son kasım sürümünü yüklersen belki sorun giderilebilir linkler bende war birazdan atarım buraya

bilende yazıyorr bilmeyende,sisizn gibiler PC uzmanıyım dedikce biz emegimizin karslıgını alamıyoruz.

sen direct 9 dan bahsediyosun,adamda vista yüklü DIRECTX 10 içinde zaten DIRECT 9 u ne yapsın ..

hay allahım yaa.aklımı yitiricem

• 8500 gt ekran kartları ve bazı ekran kartları problemli ve hatalı oyunları açmıyor yada eski ekran kartı olarak görüyo bendede 8500gt var aklımı kaçıracam başka paramda yok başka ekran kartını almak için
  • quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

quote:

intel core 2 quad 2.40ghz işlemci
    2048mb ram ddr2 SDRAM
    512mb RADEON 8500GT ekran kartı

diğer özelliklerini bilmiyorum windows vista bide

0_o sistem 10 numara
    görüntü kartının sürücüsünü yenilersen bide Directx 9 un son kasım sürümünü yüklersen belki sorun giderilebilir linkler bende war birazdan atarım buraya

bilende yazıyorr bilmeyende,sisizn gibiler PC uzmanıyım dedikce biz emegimizin karslıgını alamıyoruz.

sen direct 9 dan bahsediyosun,adamda vista yüklü DIRECTX 10 içinde zaten DIRECT 9 u ne yapsın ..

hay allahım yaa.aklımı yitiricem

evet yaaa bi çözüm şu olaylaraaaa

• YA yardım edin lütfennnnnnnnnnnnnnnnnn
  • İstersen Windows u Güncellemeyi de bir dene
  • şuan onu yaptım zatn olcak inş
  • olurmu yaaa olmadı
  • eger clientin yanında baska bir program kullanıyorsan yapıyor olabilir,bende de yapmıştı çünkü hemde xp de.o programı kapat öle kas bakalım.buda benim aklıma gelen çözüm yolu

bu arada bişey şimdi dikkatimi çekti

RADEON 8500 GT benim bildigim bu rakamlı modelleri NVIDIA çıkartıyor.bu nasıl bi çelişki anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderuo -- 29 Ocak 2008; 23:54:31 >
  • quote:

eger clientin yanında baska bir program kullanıyorsan yapıyor olabilir,bende de yapmıştı çünkü hemde xp de.o programı kapat öle kas bakalım.buda benim aklıma gelen çözüm yolu

bu arada bişey şimdi dikkatimi çekti

RADEON 8500 GT benim bildigim bu rakamlı modelleri NVIDIA çıkartıyor.bu nasıl bi çelişki anlamadım

Arkadaşımız Heyecandan Yanlış yazdığını ve Nvidia 8500 GT olduğunu söyledi. Sanırım Gözden kaçırdın..

@D1SORD3R

Ben murderuo nun sözünü ettiği programdan kullanıyorum. Bendede Yanıt vermiyor oluyordu sildim bugün yeniden yükledim. Sorun ortadan Kalktı..

O da oLmassa mecbur format deneyeceksin. o Da mı oLmadı !? O Zaman Başlat/Denetim Masası/Program Ekle Kaldır seni paklar

• sro loader+nodc clientkullanıodum botlada hiç işim olmadı zaten sildim yeniden yükledim yine hata yine hata yalnız vistayı güncelledikten sonra yine hatayı almama karşın Sorunlu olay adı=AppHangB1 deil Bex ti şimdi yeniden odenicem inş olur
  • bilgisayarın özellikleri ile alakası yoktur...

oynu sil yeniden yükle

NOT: sro loaderı herkez kullanıyo
  • yükledim ama yine olmadı

üfff ben kafama oyunu yeniden yükledikten sorA sro loader kullanmıştım yaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cysticfinger -- 30 Ocak 2008; 12:14:59 >
  • quote:

Ekran kartı ve işlemci yeterli gelmeyince, oyundan direk atma ,donma ve oyunun exe. türünden hata werebiliyor, veya bilgisayarın format zamanı gelmiş olabilir
    aslında en kesin çözüm Format, çünkü sonunda % 90 başarı war

Aynısı bendede wardı Up Up Up formattt Up
  • quote:

Ekran kartı ve işlemci yeterli gelmeyince, oyundan direk atma ,donma ve oyunun exe. türünden hata werebiliyor, veya bilgisayarın format zamanı gelmiş olabilir

yaa sen yine mi konusuyosun

P4 3.0,1gb ram,256 mb ekran kartı ile ıvır zıvır hata veriyosa kusura bakma ama sorun makinede segil oyundadır.

????????????

hatasına joymax bile çözüm bulamadı,sen mi bulacaksın

• quote:

quote:

yaa sen yine mi konusuyosun

P4 3.0,1gb ram,256 mb ekran kartı ile ıvır zıvır hata veriyosa kusura bakma ama sorun makinede segil oyundadır.

????????????

hatasına joymax bile çözüm bulamadı,sen mi bulacaksın

okuması olmayınca insanın böyle oluyor haliyle...
    Bu arada @D1SORDER arkadaşım,oyuna girdiğin yok ettiğin yok hala ne bu alıp veremediğin silkroad denilen oyunla....Oyuna gir de bir cemalini görelim....
    2. bu arada ; sorun Vistadan kaynaklanıyor zannımca o bahsettiğin illegal programları hiç kullanmadan açmayı dene bir de....

• kardeşim soru işareti hatasını ekran kartı yetersizliğinden verir.başka bir seçeneği yok.ekran kartı yetersizliği ise ya ekran kartından yada işlemci anakart uyuşmalığından verir.genelde amd işlemcilerde olur.bilmem anlatabildimmi.

edit: soru işareti hatası veya diğer hatalar için framework ,ekran kartı güncelleştirmesi bios güncelleştirmesi yapılması lazım değil.64mb ekran kartlı p3 833 mhz bilgisayarla bile mükemmel oynanıyor silkroad.yeni çıkan bilgisayarlarda genelde parça uyuşmamazlık problemi var.buda bilgisayarları satan kişilerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekrankarti -- 2 Şubat 2008; 3:59:49 >
  • yanıt vermemesinin nedeni illegal program varsa onlardan kaynaklanıo olabilir bunun yanında vista problemi olmasıda olası
  • valla il defa böyle bi hata görüyorum ama uyumluluk modunu xp yap belki düzelir
  • ilginc bir hata kaynagini bilmedigim icin yorum yapmak istemiyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.