Şimdi Ara

YARDIM EDIN BU HATANIN ÇÖZÜMÜ NEDİR (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
8.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kardeşim sen kimseyi dinleme zaten buradakilerin çoğu kendisinden bile haberi yok.yazdıklarımı oku.hata bundan kaynaklanıyor.başka bir sebebi yok.
    quote:

Orjinalden alıntı: ekrankarti

kardeşim soru işareti hatasını ekran kartı yetersizliğinden verir.başka bir seçeneği yok.ekran kartı yetersizliği ise ya ekran kartından yada işlemci anakart uyuşmalığından verir.genelde amd işlemcilerde olur.bilmem anlatabildimmi.

edit: soru işareti hatası veya diğer hatalar için framework ,ekran kartı güncelleştirmesi bios güncelleştirmesi yapılması lazım değil.64mb ekran kartlı p3 833 mhz bilgisayarla bile mükemmel oynanıyor silkroad.yeni çıkan bilgisayarlarda genelde parça uyuşmamazlık problemi var.buda bilgisayarları satan kişilerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor.
  • quote:

kardeşim sen kimseyi dinleme zaten buradakilerin çoğu kendisinden bile haberi yok.yazdıklarımı oku.hata bundan kaynaklanıyor.başka bir sebebi yok.
    quote:

kardeşim soru işareti hatasını ekran kartı yetersizliğinden verir.başka bir seçeneği yok.ekran kartı yetersizliği ise ya ekran kartından yada işlemci anakart uyuşmalığından verir.genelde amd işlemcilerde olur.bilmem anlatabildimmi.

edit: soru işareti hatası veya diğer hatalar için framework ,ekran kartı güncelleştirmesi bios güncelleştirmesi yapılması lazım değil.64mb ekran kartlı p3 833 mhz bilgisayarla bile mükemmel oynanıyor silkroad.yeni çıkan bilgisayarlarda genelde parça uyuşmamazlık problemi var.buda bilgisayarları satan kişilerin bilgisizliğinden kaynaklanıyor.

soru işareti hatası tamamen oyunla alakalı birşey ekran kartı yetersizliğiyle alakası olan bi sorun değil üstüne basa basa söylüorum tamamen oyunla alakalı şuanda palit hd2900xt(512mb/512bit) kullanıyorum bendede ?????? hatası verio
    bu sistemle Crysis,COD4,GoW ve bütün yeni çıkan sistem canavarı oyunları oynuyorum sadece SRO arada ??????? hatası verio bunun nedeni uyuşmazlık veya ekran kartı yetersizliği değil oyunun optimizasyon sorunu olması özellikle yeni çıkan donanımlarda daha fazla hata verio

• Up!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^^^CRAZY^^^^

quote:

kardeşim sen kimseyi dinleme zaten buradakilerin çoğu kendisinden bile haberi yok.yazdıklarımı oku.hata bundan kaynaklanıyor.başka bir sebebi yok.
    quote:

soru işareti hatası tamamen oyunla alakalı birşey ekran kartı yetersizliğiyle alakası olan bi sorun değil üstüne basa basa söylüorum tamamen oyunla alakalı şuanda palit hd2900xt(512mb/512bit) kullanıyorum bendede ?????? hatası verio
    bu sistemle Crysis,COD4,GoW ve bütün yeni çıkan sistem canavarı oyunları oynuyorum sadece SRO arada ??????? hatası verio bunun nedeni uyuşmazlık veya ekran kartı yetersizliği değil oyunun optimizasyon sorunu olması özellikle yeni çıkan donanımlarda daha fazla hata verio

katılıyorum şuan cod4 te hiç bir sorunum yokama bu silkroad

• arkadaslar vistada NFS porsche kurarken install shield calismayi durdurdu diyor..ben de ii .. yedi diyorum ama nasıl duzelteceimi bilermiyorum yardim lutfen
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheHitchhiker

quote:

Orjinalden alıntı: murderuo

quote:

Orjinalden alıntı: sın2018

Ekran kartı ve işlemci yeterli gelmeyince, oyundan direk atma ,donma ve oyunun exe. türünden hata werebiliyor, veya bilgisayarın format zamanı gelmiş olabilir
    aslında en kesin çözüm Format, çünkü sonunda % 90 başarı war

yaa sen yine mi konusuyosun

P4 3.0,1gb ram,256 mb ekran kartı ile ıvır zıvır hata veriyosa kusura bakma ama sorun makinede segil oyundadır.

????????????

hatasına joymax bile çözüm bulamadı,sen mi bulacaksın

okuması olmayınca insanın böyle oluyor haliyle...
    Bu arada @D1SORDER arkadaşım,oyuna girdiğin yok ettiğin yok hala ne bu alıp veremediğin silkroad denilen oyunla....Oyuna gir de bir cemalini görelim....
    2. bu arada ; sorun Vistadan kaynaklanıyor zannımca o bahsettiğin illegal programları hiç kullanmadan açmayı dene bir de....

abi oyun sinir ettiği için gimiom ztn bi girsem xbowa devamama ne ettiysem olmadı şu alete

• abi hayretler içindeyim bi önceki mesajın atıldığı süre zarfından beri oyundayım ve en ufak bir hata almadım
    yaptığım şey windows xp sp2 uyum modunda çalıştırmak oldu
  • abi herkes sallamış bişi yok ekran kartı filen yav yapın chkdsk düzeliyor....
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.