iyi geceler.. benim ibm r40 thinkpad laptobum var.. sistem bölümünde 1394 ağ bağdaştırıcısının üzerinde ünlem var.. bu yüzdende ağa bağlanamıyorum.. bütün driverleri indirip denedim olmadı.. kafayı yemek üzereyim.. lan kartının firewareyle ne alakası olabilir ki? xp servis pack 1 i kullanıyorum.. yardımlarınızı bekliyorum...
SP2 yüklemeyi dene.Ne alakası var diyeceksin ama yine de yükle.
arkadaşlar onuda denedim ama hala durum aynı...
ağa 1394 ile mi bağlanıyorsun yoksa normal ethernet kartıyla mı? 1394 ile ağ bağlantısı kurmadım hiç...
Öncelikle Network teknik terimli Bilgisayar Ağ Bağlantıları normalde LAN teknik terimli Yerel Ağ Bağlantısı veya WiFi teknik terimli Kablosuz Ağ Bağlantısından yapılır. 1394 bağlantısı standartta Network olarak kullanılmaz. Ancak özel araçlar ( Cep telefonu, Digital kamera vs. ) araçları bağlamak için kullanılır. Tabi normalde ! Ancak üzerinde ünlem işareti var ise Donanım/Aygıt Yöneticisi nden özelliklerine bir bak, ne hata veriyor ? Ayrıca mutlaka SP2 yi yükle. Bu arada unutmadan ( bugün de biryerde başıma geldi ) Ağ Bağlantılarım içindeki Yerel Ağ Bağlantısı veya Kablosuz Ağ Bağlantısı üzerinde mouse sağ tuş/etkinleştir yap, tabi gri renkte ise veya sağ tuşda en üstte etkinleştir yazısı çıkıyor ise. Saygılarımla Acemiwebci
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme