tutulmuyor mu? geçen aylardan birinde araç satış rakamlarına bakmıştım fiesta 4. sıradaydı. bu mu tutulmayan?
ama fiyatın fazla olduğuna ben de katılıyorum. hele ki benzinli. fiestanın bu kadar çok satmasının sebebi uygun fiyatlı dizel motoru. alan dizel alıyor onu.
quote:
Orjinalden alıntı: TOTAL_WAR ...ama bana göre fazla fiesta pek tutulmuyor satamıyorsun bu fiyata alırsan zararın büyük bence.
arkadaşımda var corsa dizel tiptronic. vitesinden çok memnun ama direksiyon 2 defa garantiden değişti.
quote:
Orjinalden alıntı: deniz5 ...BİRDE TİPTRONİK VİTES NE KADAR GÜVENİLİR ?HANGİ MARKA VE MODEL ÖNERİRSİNİZ?KARARSIZIM YARDIM EDİN!!!?...
206
polo
o sinifta en ii satan 2. el olan fiesta
fiesta daha geniş ve harika yol tutuş kalitesi daha yüksek ve kaportası daha sağlam o bir (alman mı amerikan mı belli deil)bence alman ammaaaaan ne olursa olsun bence ford daha iyi pejoyu geç hele 206 yı kökten geç 307 desen kararsız kalmnı anlardım hatta 307 derdim ama 206 faul
fiestayı şirketler aldığı için çok satıyor vanları falan .fiesta kalteli arabadır ama pek karizması yok .sen bir poloya bak donanım -fiyat pahalıdır ama kaliteli araba sürmeside zevkli.
KAZASIZ 206 BULMAK ÇOK ZOR AMAN DİKKAT
NETTE 16.000 YTL YE KADAR TEMİZ FİESTALAR VAR
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme