Şimdi Ara

YARDIM EDİN ford fiesta 2003mü peugeot 2004 mü?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.020
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dün ford fiesta 2003 düz vites 1.4 benzinli klima 2 airbag el.ayna (3 yerinde boya var ama parça değişimi yokmuş ) 44.000 km 17.500 fiyat verdiler
    2004 peugeot 206 desire modeli 1.4 motor klima çift airbag el.ayna 42.000 km çelik jant hatasız abs yok dediler 17.600ytl
    KARARSIZIM
    siz ne önerirsiniz vergi ve yakıt tüketiminide katarsak hangisi daha avantajlı olur
    başka bir modelde önerirseniz sevinirim teşekkürler

• Fiyatlar fazla geçen hafta galeriden vişne çürüğü 2004 fiesta sordum bir iki rötüş yapılmış ön tampona ve sağ çamurluğa alıcı olmadım ama araç hoşuma gitti meraktan 15.900YTL fiyat verdi bu aldığın fiyatlar sıkı bir araştırma sonucu ise problem yok ama bana göre fazla fiesta pek tutulmuyor satamıyorsun bu fiyata alırsan zararın büyük bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TOTAL_WAR

Fiyatlar fazla geçen hafta galeriden vişne çürüğü 2004 fiesta sordum bir iki rötüş yapılmış ön tampona ve sağ çamurluğa alıcı olmadım ama araç hoşuma gitti meraktan 15.900YTL fiyat verdi bu aldığın fiyatlar sıkı bir araştırma sonucu ise problem yok ama bana göre fazla fiesta pek tutulmuyor satamıyorsun bu fiyata alırsan zararın büyük bence.
    hangisi rahat satılacak ise onu almaın tavsiye ederim ki 206 biraz daha avantajlı gibi görünüyor ayrıca araçta boya olması (fiesta) değerini siz satarken de ayrıca tekrar bir düşüşe uğratacağı kanısındayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bettyonpower

hangisi rahat satılacak ise onu almaın tavsiye ederim ki 206 biraz daha avantajlı gibi görünüyor ayrıca araçta boya olması (fiesta) değerini siz satarken de ayrıca tekrar bir düşüşe uğratacağı kanısındayım.

Alıntıları Göster
    206 bence güzel seçim olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: konyalı alli

206 bence güzel seçim olur

Alıntıları Göster
    Bİraz boylu poslu birisi isen zaten Fiesta'ya sığmazsın. 206 yerinde bir tercih olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OtoTurk

Bİraz boylu poslu birisi isen zaten Fiesta'ya sığmazsın. 206 yerinde bir tercih olacaktır.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Tam tersi olmasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: TOTAL_WAR

quote:

Orjinalden alıntı: OtoTurk

Tam tersi olmasın.

Alıntıları Göster
    aslında boyum uzun ama sığdım rahat rahat forda

bi de hyundai accent 2005 düz vites 9000km 15 milyar fiyatı var nası sizce? değermi bu fiyata full aksesuar ve hasarsız yakıt tüketimi nasıl bu aracın bilen varmı
    bi de süspansiyon ve diğer özelliklere göre nasıl bir araç..
    yardımlarınmız için şimdiden teşekkürler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz5

bi de hyundai accent 2005 düz vites 9000km 15 milyar fiyatı var nası sizce? değermi bu fiyata full aksesuar ve hasarsız yakıt tüketimi nasıl bu aracın bilen varmı

Alıntıları Göster
    bu arada 206 nın fiestadan küçük olduğunu belirtmek isterim bence iki aracın fiyatıda fazla ama hasarlı araba alma bence başka bir fiesta fln bak

• quote:

Alıntıları Göster
    ben olsam hyundai almam ucuz ama her yerinden çalmışlar parçalrı fln çok dandik ayrıca araba beşik gibi sallanıyor süsüpansiyon sisitemi 0 bence vazgeç bu sewdadan
    quote:

Orjinalden alıntı: deniz5

• quote:

Orijinalden alıntı: FullPerfromance

ben olsam hyundai almam ucuz ama her yerinden çalmışlar parçalrı fln çok dandik ayrıca araba beşik gibi sallanıyor süsüpansiyon sisitemi 0 bence vazgeç bu sewdadan
    quote:

Alıntıları Göster
    ya birde renault megane authentıc 2003 model 1.4 benzinli düz vites

100 hp 16.250 ytl fiyat nasıl sizce

artı ve eksileriyle beraber yazarsanız çok iyi olur kararsızım [image][/image]

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Bak bunun fiyatı oldukça iyi ama merak ettim sedan2 mi bu araç sedan 2 değilse pahalı.Hyundai accent fena değildir hem de 2005 model ve ford fiesta bu arada sen kriterlerini yazsan daha iyi olur ona göre bizde tavsiyelerimizi yazarız bu şekilde artı eksi yazacak kadar bu işle uğraşacak arkadaş zor bulursun sen bir araçtan ne istiyorsun ve bütçen nasıl onu yazıver daha iyi yardım alacaksın.

• quote:

Alıntıları Göster
    fiesta ve 206 için aldıgın fiyatlar en az 1mlliyar fazla haberin olsun..iyi araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: shamsheytani

fiesta ve 206 için aldıgın fiyatlar en az 1mlliyar fazla haberin olsun..iyi araştır

Alıntıları Göster
    ben de uzun süre araç almayı düşündüm. ama dizel alacağım için karar vermek zor oldu çünkü fiyat farkı var. en son Fiesta veya 206 dizel arasında kaldım. son karar olarak 2005 1,6 110hp HDI 307 aldım. 206 baya küçük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinanim

ben de uzun süre araç almayı düşündüm. ama dizel alacağım için karar vermek zor oldu çünkü fiyat farkı var. en son Fiesta veya 206 dizel arasında kaldım. son karar olarak 2005 1,6 110hp HDI 307 aldım. 206 baya küçük.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

kaç.a aldın ama?

• quote:

Orijinalden alıntı: antiochos

quote:

Orjinalden alıntı: sinanim

kaç.a aldın ama?

Alıntıları Göster
    307'yi 29.000YTL'ye aldım. HDI XS 1,6 110HP

• bu cevap benden ciktigi icin belki sasirilacak ama 206 al derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mkirmak

bu cevap benden ciktigi icin belki sasirilacak ama 206 al derim
    İlle Fiesta istersen şuna bir bak

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=649757
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxu

İlle Fiesta istersen şuna bir bak

http://arabam.milliyet.com.tr/ikinciEl/detail.aspx?sid=649757

Alıntıları Göster
    206 al derim benn
    fiesta biraz çürük geldi bana

• ARKADAŞLAR HEPİNİZE AYRI AYRI TEŞEKKÜRLER

ASLINDA DİZEL VE OTOMATİK Bİ ARAÇ (OPEL CORSA MESELA)YAKIT TÜK. NE OLUR?OTOM. VE BENZİNLİYE GÖRE KIYASLARSAK?
    BİRDE TİPTRONİK VİTES NE KADAR GÜVENİLİR ?HANGİ MARKA VE MODEL ÖNERİRSİNİZ?KARARSIZIM YARDIM EDİN!!!?...
  • benim kız arkadaşımda fiesta bende is 206 var, kız arkadaşımın fiestasıyla yaklaşık bi 4 bin km yol yaptım ondan fiestayla ilgili az çok bi fikrim var. bence 206 alman daha iyi olur, hem 1 sene daha genç fiestaya nazaran hemde çelik jant hatasız vs. onun dışında ben aralarında öyle önemli bi fark göremiyorum. bence 206 nın görünüşü fiestaya göre daha güzel oda bi + olsa gerek (belki biraz duygusal konuşuyoda olabilirim:)

vergi olayına gelince aralarında öyle büyük bir fark olduğunu düşünmüyorum, ikisininde mtv sini akşam yazarım..

quote:

ARKADAŞLAR HERKESE SELAM
    Dün ford fiesta 2003 düz vites 1.4 benzinli klima 2 airbag el.ayna (3 yerinde boya var ama parça değişimi yokmuş ) 44.000 km 17.500 fiyat verdiler
    2004 peugeot 206 desire modeli 1.4 motor klima çift airbag el.ayna 42.000 km çelik jant hatasız abs yok dediler 17.600ytl
    KARARSIZIM
    siz ne önerirsiniz vergi ve yakıt tüketiminide katarsak hangisi daha avantajlı olur
    başka bir modelde önerirseniz sevinirim teşekkürler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.