Şimdi Ara

YARDIM EDIN GTA4 KASMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bı yardım edın su kasma sorununu cozelım sınır oldum sıstemımın ozellıklerını sayıyorum
    -çift cekırdek ıslemcı var
    -4gb ram (64bit)
    -ATI nın 1gb ekran kartı HD var (paylasımla beraber 3gb oluyo)

Gta4 genel ozellıgıymıs kasma sorunu
    Bı cozum bulun lutfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdrhan12 -- 8 Ocak 2013; 0:14:48 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bdrhan12

Beyler bı yardım edın su kasma sorununu cozelım sınır oldum sıstemımın ozellıklerını sayıyorum
    -4gb ram (64bit)

Bı cozum bulun lutfen

Hocam ilk önce en son update yapıp daha sonra ona göre crack yaptıktan sonra sorun düzeliyordu.
  • Kardesım nasıl yapıldıgını anlatırmısın ındırme lınkı falan verebılırmısın sana zahmet
  • quote:

Beyler bı yardım edın su kasma sorununu cozelım sınır oldum sıstemımın ozellıklerını sayıyorum
    -4gb ram (64bit)

Bı cozum bulun lutfen

işlemcinin ve ekran kartının modeli önemli sistemine yorum yapabilmemiz için

sonuçta çift çekirdekli işlemcinin iyisi var kötüsü var (ekran kartı da aynı sekilde 1gb olması iyi olduğunu göstermez)

başlat - çalıştıra dx-diag yazıp ordaki detaylı bilgileri buraya koyabilirsen daha iyi tavsiyelerde bulunuruz.

ayrıca oyun için son çıkan patchi kurmanı tavsiye ederim, bayadır gta4 oynamıyorum ama 1.0.70 vb. bir patch biraz yardımcı olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Mertcan.

quote:

-4gb ram (64bit)

Bı cozum bulun lutfen

işlemcinin ve ekran kartının modeli önemli sistemine yorum yapabilmemiz için

sonuçta çift çekirdekli işlemcinin iyisi var kötüsü var (ekran kartı da aynı sekilde 1gb olması iyi olduğunu göstermez)

başlat - çalıştıra dx-diag yazıp ordaki detaylı bilgileri buraya koyabilirsen daha iyi tavsiyelerde bulunuruz.

ayrıca oyun için son çıkan patchi kurmanı tavsiye ederim, bayadır gta4 oynamıyorum ama 1.0.70 vb. bir patch biraz yardımcı olabilir

Tabi arkadaşın söylediği çözümler işe yaramazsa windowed modda oynayabilirsin

• Ekran kartımın markası ATI amd radeon HD6510 serısı
    ıslemcı Pentıum(R)Dual core cpu e6300 2,800ghz

Bunlar var ama yınede kasıyo ne yapabılırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.