Şimdi Ara

Yardım edin kafam çok karışık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu yıl 12. Sınıfta geçtim mesleki ve teknik Anadolu lisesinde elektrik elektronik bölümü öğrencisiyim anadolu teknik bölümdeyim ve çıkış saatlerim çok geçakşam 6 dan önce çıkıl saatim yok ve dershane ye yazıldım haftanın beşgünğ artı etütler var bu yılda sınava giricem aklam 6 da çıkıp nasıl ders çalışmaya gidiyim meslek derslerinde çok yoruluyoruz açık liseye geçmeyi düşünüyorum fikirlerinizi paylaşırsanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Oradan mezun olmak çok fazla puan ekliyor diye biliyorum.Pisman olursun.

• Glitch G kullanıcısına yanıt
    O devir bitti hic bi avantaji yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • balbazar38 B kullanıcısına yanıt
    Ders çalismayi aklina koyduysan, liseyi birakinca salmayacagini düsünüyosan açik liseye gecebilirsin.Lisede %10 verimle falan ders isleniyordur heralde.Ama seni disiplinli tutma konusunda yardimi olur. Okulda gecirecegin zamanin yarisini ders çalismaya harcasan , üstüne dershaneye gidip hocalarinin programlarini takip etsen hedefine ulasmaman sürpriz olur.

iyi bir üniversite kazanirsan, lise egitimin kimsenin umrunda olmayacak ( böyle bir çekincen varsa )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Glitch -- 9 Temmuz 2018; 8:32:9 >
  • üniversitede 2 yıllık elektrik-elektronik bölümü kazan. bu şrkilde fazla ders çalışmadan kazanırsın. daha sonra dgs veya yks ile yine 4 yıllığa tamamlarsın. yks ile tamamlarsan ilk 2 sınıfın dersleri için muafiyet başvurusu yaparsın.

bence okulunu bırakma.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A1C7F3721

üniversitede 2 yıllık elektrik-elektronik bölümü kazan. bu şrkilde fazla ders çalışmadan kazanırsın. daha sonra dgs veya yks ile yine 4 yıllığa tamamlarsın. yks ile tamamlarsan ilk 2 sınıfın dersleri için muafiyet başvurusu yaparsın.

bence okulunu bırakma.
    İki yıllık bölümün dersleri çok zor oluyor arkadaşlarım okuyor oradan biliyorum, özellikle teknik ögreten iki yıllık bölümlerin dersleri çok çok zor oluyor. Lisedeki ögrenci lys yapamayacak kadar sayısal bilmiyorsa iki yıllık elektirik-elektronik bölümünden mezun olması çok daha zor. Nedenini açıklayayım mesela elektrik elektronik mühendisliği okusa okulda 4 yıllık bölümde kredisini tamamlamak için araya basit derslerde koyuyorlar notları yüksek olsun diye, mat1 gibi tarih resim müzik kültürü gibi ama ögrenci iki yıllık elektirk bölümüne gidince mühendislik ögrencisinin gördüğü ana mühendislik derslerini görüyor ve bunların hepsini 2 yılda vermek gerçekten çok zor oluyor gano mezun olmak için yeterli gelmeye biliyor dolayısıyla aldığı dersleri tekrar tekrar almak zorunda kalıyor notları yükseltemiyor, yükseltmesi çok zor oluyor. O yüzden iki yıllığı kazanması kolaydır bitirmesi zordur. Birde iki yıllığı bitiren tüm ögrenciler dgs ye başvuruyor. Akdeniz üniversitesi elektirik elektronik mühendisliğine her yıl dgs ile alınan ögrenci sayısı yılda sadece 3 adet yoksa başka bir üniversitenin elektirik elektronik mühendisliğine gidiyolar tabi boş yer varsa.

DGS yi kazanması için iyi bir mat1 yapması gerekir, e matematik çalışmayı 2 yıl ileriye atacağına şimdi oturup mat1 çalışması daha mantıklı olur görüşündeyim aynı şekilde türkce paragraf da var.

Gene siz bilirsiniz bunlar benim gözlem ve şahsi görüşümdür.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne yapmalıyım,kafam karışık..
    10 yıl önce açıldı
    KAFAM ÇOK KARIŞIK
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.