Şu anda sıyırmış durumdayım. Çok feci şekilde kararsızım... neredeyse bir haftadır hangi monitörü alıcağıma karar vermeye çalışıyorum ve delirme noktasına geldim sayılır...
öncelikle 23" veya 24" bir monitör arıyorum. led olması çok işime yarar. kesinlikle 1080p full hd olması lazım. ve mümkünse uzuun yıllar memnunca kulanabileceğim bir marka olmasını istiyorum. çünkü uzunca bir süre monitör değiştiremeyeceğim.
bu arada bütçem en fazla 600 tl...
ilk olarak Philips 244E1SB almayı düşündüm ama led olmaması ve 5ms tepkime süresi ilgimi azaltmaya yetti. tabi bide kontrast oranı tatmin edici değil
neyse ikinci düşüncem Samsung BX2350. ancak bunda da kararsız kaldım çünkü full hd olup olmadığını bilmiyorum ve bu konuda pek bir açıklama bulamadım. bu da kafamı kurcalıyor....
kafama (+ bütçeme ) yatma oranı en yüksek monitörler bunlardı ( benim bulabildiklerim ). bunlar üzerinden yorumu sadece bu modelleri kullanan arkadaşlar yaparlarsa sevinirim. saydığım özelliklere uyabilen başka marka/model kullanan arkadaşların görüşlerini ve tavsiyelerini belirtmeleri benim için bulunmaz hint kumaşı tadında olacaktır duyrulur
şimdiden olumlu ve yapıcı tavsiyeleriniz / önerileriniz için siz sevgili DH üyelerine çok çok teşekkür ederim
Ben aynı monitörü windows 7 ile gayet iyi kullanıyorum.Bahsettiğiniz sıkıntılar nedir?
windows 7 de 1920x1080 çözünürlükte tam ekran olmama gibi bir sorunu varmış. ancak ben denemedim ve tam anlamıyla bilmiyorum. ama internette okuduğum yorumlar bu yönde. doğrusu içimde kuşku olmasını istemiyorum :)