Şimdi Ara

YARDIM EDIN LUTFEN(PAYPAL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Paypala üye olucam kart numarasi istiyor kart numarasi hangisi oluyor . Ne yazdiysam olmadı yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: deniusmyne

Paypala üye olucam kart numarasi istiyor kart numarasi hangisi oluyor . Ne yazdiysam olmadı yardım

Paypal nakit kartı mı yoksa paypal hesabına mı üye olmaya çalışıyorsun? İkisi ayrı şeyler de, nakit kart ise önce paypal kartı istiyorsun, eline ulaştıktan sonra aktivasyon yapıyorsun, yerini de resimle anlatıyor zaten.

paypal hesabına üye oluyorsa kart numarası dediği olsa olsa tanımlamaya çalıştığın kredi kartının ön yüzündeki 16 haneli numarasıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkien

quote:

Orijinalden alıntı: deniusmyne

Paypala üye olucam kart numarasi istiyor kart numarasi hangisi oluyor . Ne yazdiysam olmadı yardım

Paypal nakit kartı mı yoksa paypal hesabına mı üye olmaya çalışıyorsun? İkisi ayrı şeyler de, nakit kart ise önce paypal kartı istiyorsun, eline ulaştıktan sonra aktivasyon yapıyorsun, yerini de resimle anlatıyor zaten.

paypal hesabına üye oluyorsa kart numarası dediği olsa olsa tanımlamaya çalıştığın kredi kartının ön yüzündeki 16 haneli numarasıdır

Olmuyor sanırsam kartim banka karti diye olmuyor

• paypal nakit kart açarken cep tele aktiflik için sms gelmıyor
  • şuan bi sorun var herkeste oluyor sms gelmeme bende sinir oldum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.