bi tane de kitapçık,koreyi tanıtan, fakat kitap korece
bu kadarda olmaz yau.elin turku ne anlasın koreceden moreceden .yoksa sen kıza korece biliom mu dedin? yada kız saçı uzun aklı kısa olanlardanmı bizim estonyalı arkadas bile inglizcesini yollamıs tanıtım kitabının yav
ya o kadarını bilmiyorum kıza ben biliyorum demedim fakat estonyadan gönderseler anlarım estonyaca biliyorum estonyadan bir sürü arkadaşım var... sen rateci misin yoksa ? öleyse al benim hesaba da bak :dwww.rate.ee/users/tamersengoz
quote:
Orijinalinden alıntı: vladivostox
nazar boncuğu koy, ne anlama geldiğini açıklarsın, bu tarz şeyler ilgi çeker.
nazar boncuğu ne anlama geliyor ki ?
Beyler sakin olun aranızda ufak tefek problemleri sorun etmeyelim lütfen..
türkler kimdir başlıklı topiğime bakarsan aradığını bulursun BrYd kardeş..!
anadolu ateşini yolla bide türk yıldızlarını
şaka bi yana,kız kulesi,ayasıfta,sultanahmet,falan bieşeler...
quote:
Orijinalinden alıntı: savasay
anadolu ateşini yolla bide türk yıldızlarını
şaka bi yana,kız kulesi,ayasıfta,sultanahmet,falan bieşeler...
ayasofya olmicak mı o yawf :D
yaw onu benmi yazdım, kusura bakma, bu klavye iice bozuldu
Ayasofya
quote:
Orijinalinden alıntı: ByRd
quote:
Orijinalinden alıntı: MESUT52_34
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen onu bilmiosan ne diyim bide türkiyeyi temsil etcen ha gülim bari yuh abi artık olmaz böyle adama nazar boncuğu ne anlama geliyo diyo ya
ya beni deli etme, nazar boncuğu türkiye mi ? nazar boncuğunun anlamını biliyorum fakat mantığı nedir söyler misin ? Böyle şeyler günah ! Aç Kuran'ı oku peygamberimiz de inanmıyor nazar boncuğuna, bizi Allah koruyor, nazar boncuğuna ihtiyacımız yok, bana öyle ban man yapıp artislik yapma burda !
al aln sana o zaman nazar boncuğu ne diye nie soruon olm al sana artistlik ala ala
nazar boncuğu ne diye, nazar boncuğunu küçültmeye çalıştım o nedir ki... anlamında. Sen anca klavye artisliği yap. nazar boncuğuna inananları biliyorum hatta bazıları da gömleklerinin cebine sarımsak bile koyuyorlar, oalbilr kendi inançları, ama bir şeyin mantığını bilip yapsınlar, türkiyeyi nazar boncuğu diye tanıtamam ben, saçma şeylerle!
tamam kes laga lugayı sen yolla kebapını tarçınlı akide şekerini sonrada imzamdaki ilk iki kelimeyi al
seviyeni anlatıyorsun işte,, bak kaçıncı mesajım, sana hiç kötü bir söz söyledim mi ? yok parmak sokmak vb. iyi günler.
SEN NİYE ARTİSLİK YAPMA DEDİN HA O NOLUYO ŞİMDİ BANA BAK BANA BULAŞMA FENA OLUR TAMAMMI (HAHAHAHA
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
sen onu bilmiosan ne diyim bide türkiyeyi temsil etcen ha gülim bari yuh abi artık olmaz böyle adama nazar boncuğu ne anlama geliyo diyo ya
ya beni deli etme, nazar boncuğu türkiye mi ? nazar boncuğunun anlamını biliyorum fakat mantığı nedir söyler misin ? Böyle şeyler günah ! Aç Kuran'ı oku peygamberimiz de inanmıyor nazar boncuğuna, bizi Allah koruyor, nazar boncuğuna ihtiyacımız yok, bana öyle ban man yapıp artislik yapma burda !
al aln sana o zaman nazar boncuğu ne diye nie soruon olm al sana artistlik ala ala
nazar boncuğu ne diye, nazar boncuğunu küçültmeye çalıştım o nedir ki... anlamında. Sen anca klavye artisliği yap. nazar boncuğuna inananları biliyorum hatta bazıları da gömleklerinin cebine sarımsak bile koyuyorlar, oalbilr kendi inançları, ama bir şeyin mantığını bilip yapsınlar, türkiyeyi nazar boncuğu diye tanıtamam ben, saçma şeylerle!
tamam kes laga lugayı sen yolla kebapını tarçınlı akide şekerini sonrada imzamdaki ilk iki kelimeyi al
seviyeni anlatıyorsun işte,, bak kaçıncı mesajım, sana hiç kötü bir söz söyledim mi ? yok parmak sokmak vb. iyi günler.
SEN NİYE ARTİSLİK YAPMA DEDİN HA O NOLUYO ŞİMDİ BANA BAK BANA BULAŞMA FENA OLUR TAMAMMI (HAHAHAHA
halen seni bekliyorum ekle msn adreisni konuşalım, neymiş derdin anlayalım. forumdan ceza yiyebilrim diye sana brda söyleyeceklerimi söyleyemiyorum, hem de seviyesiz kaçar, msn e gel sen
HEHE BAK BANA KÜFÜRLÜ KONUŞUYON DİYON BİDE GİT MSN LİSTEMİ KİRLETME
HEHE ŞUNA BAKIN DAHA PEPSİ TWİST İÇMEMİŞ BEN İÇTİM SEN İÇMEDİN FARKLI OLAN VARSA ODA BENİM