Şimdi Ara

Yardım edin.. Türkiye-Kore

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim kore'den bir arkadaşım var,
    daha doğrusu 10 gün falan oldu tanışalı
    bana mektup göndermiş
    içine 5 tane şeker koymuş, iki tane kartpostal, bir tane fotoğrafını, bi tane de kitapçık,koreyi tanıtan, fakat kitap korece bi b*k anlayamıyorum sadece resimlere bakıyorum yani.. bi tane de neler koyduğunu koyduklarının anlamnlarını yazan falan bi mektup :D

ben de buna mektup göndericem
    içine türkiye ile ilgili ne koysam ki ?
    ülkeyi iyi tanıtmam gerekir.. yardım edin bana neler koyayım ?

Değiştirme : Başlığı değiştirdim herkesin iligisni çeksin diye :p

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsngz -- 25 Ağustos 2005, 15:59:45 >

• ya arkadaşlar, arkadaşın biri orda erkekler nasıl olur bilmemne ideal erkek,, bilmem ne di,ye başlık açıyor , başlık yıkılyıor , ben burda türkiye'yi nasıl tanıtsam diye soruyorum. cvp yok .! tebrikler
  • şekere karşılık kebab yolla
  • kız kulesinin şöle akşam çekilmiş bi fotorafını ve gönder abi bence en güzel hediyelerden biridir tanıtım için de ii gider ne de olsa harikalar arsında kızkulesi ama hikayesini de anlatmayı ihmal etme
  • İstanbul un en güzel yerlerini gösteren kartpostal olabilir...Türkiye yi tanıtan Kültür Bakanlığı tarafından hazırlanmış broşür veya video görüntüleri...Kültür bakanlığı'nın sitesine bakarsan sanırım bir fikir edinebilirsin...
  • Tamam,
    1. Kız kulesini koycam
    2. Kebap resmi yollicam :D zaten kız türk yemeği istiyorum yazmış nasıl yemek yollicam anca kartpostal bulursam yollarım.
    3. Türkiye'yi tanıtan bir film,, ( kültür bakanlığının sitesinden alıp vcd ye çeviririm ben )
    başka ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsngz -- 25 Ağustos 2005, 15:56:52 >
  • Hamamdan fotoğralar koy altlarına da fıkrada ki gibi burada kollar monte ediliyor burada bacaklar monte ediliyor burada da delikler açılıyor diye yolla. Kudursun biraz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalinden alıntı: Hellmarch

Hamamdan fotoğralar koy altlarına da fıkrada ki gibi burada kollar monte ediliyor burada bacaklar monte ediliyor burada da delikler açılıyor diye yolla. Kudursun biraz

ya hocam yapma ya, türkiye'yi en iyi şekilde temsil etmeliyim
    elime bu fırsat geçti. Böyle şeyler her zaman olmuyor. Nerden biliyorsun belki korede o kız televizyona çıkcak türkiye'den arkadaşı war diye ( hayal bunlar ama olabilir oluyo türkiyede böle bazen )
    kıza hamamı gönderemem.. gönderirim ama altına burda kol takılıyo falan demem yane :pp

• Adana kebab gönder. İki tane resim birisi bereket tanrısı resmi diğeride kendi resmin.
    İki resim arasında umarım bir bağlantı kurar
  • http://www.google.com/language_tools?hl=en
    kore -ing ceviri yapabilirsin.
  • ya hocam çeviri yapabilirim de o harflerin aynısını nasıl bulcam :D abuk subuk şeyler çin harfi gibi klavyede yok o tuşler yani
    arkadaşlar başka tavsiyesi olan :D
    adana kebap değerlendirilmeye alındı
  • Törkiş dilayt fındıklı lokum yolla, kestane şekeri yolla, mesir macunu yolla, pişmaniye yolla, hamsi buğulama yolla, adana, urfa, iskender kebablarından yolla, ekmek içi püsküü yolla vs vs. Hepsi bize has yemekler
  • word ü kulanarak istediğin harflere ulaşbiirsin. senboller var orda.

kız kuzey koreli ise zenginleştirilmiş uranyun iste küçücük bişi zaten zarfa sığar. orda cok var . bize lazım .neyse parası verirriz
  • quote:

Orijinalinden alıntı: zargana

word ü kulanarak istediğin harflere ulaşbiirsin. senboller var orda.

kız kuzey koreli ise zenginleştirilmiş uranyun iste küçücük bişi zaten zarfa sığar. orda cok var . bize lazım .neyse parası verirriz

nası ya ? o ne , isteyim walla göndersin, ben kore parası gönder dicektim, o daha çk para ediosa onu istiyim ?

da ilk başta zenginleştirilmiş uranyum ne ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rtsngz -- 25 Ağustos 2005, 16:20:46 >

• quote:

Orijinalinden alıntı: zargana

word ü kulanarak istediğin harflere ulaşbiirsin. senboller var orda.

Plütonyumda keser sanırım.
  • tarçınlı akide şekeri gönder . bi de kebap fotoğrafı koy , bunu da yemek istersen türkiye'ye bekleriz de
  • quote:

Orijinalinden alıntı: desperado____

tarçınlı akide şekeri gönder . bi de kebap fotoğrafı koy , bunu da yemek istersen türkiye'ye bekleriz de

tamam
  • nazar boncuğu koy, ne anlama geldiğini açıklarsın, bu tarz şeyler ilgi çeker.
  • yurt içi turizm acentalarına git orda bikaç broşür resim zzart zurt falan al tatile gitçemde falan dersin alırsın bedavaya 1 kaç yer gez böle baya türkiye ile ilgili güzel şeyler bulursun... adana kebap boş gitmez yanına ayran da ver yayık olsun
  • quote:

Orijinalinden alıntı: ByRd

bi tane de kitapçık,koreyi tanıtan, fakat kitap korece

bu kadarda olmaz yau.elin turku ne anlasın koreceden moreceden .yoksa sen kıza korece biliom mu dedin?
    yada kız saçı uzun aklı kısa olanlardanmı
    bizim estonyalı arkadas bile inglizcesini yollamıs tanıtım kitabının yav

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.