Şimdi Ara

Playstation 5 Türkiye ve Avrupa malı, garanti belgesi YARDIM LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hocam merhaba. Konuyla alakalı bilgili olduğunuzu düşündüğüm için rahatsız edeceğim sizi. Bana sıfır açılmamış bir Ps5 geldi. Üzerinde yüklediğim resimde görüldüğü üzere Sony Türkiye Eurasia garantili yazıyor. Bu ürünü bir başkasına sattım. Fatura olmadığını garantiden yararlanamayacağını söyledim. Oda başka birisine satmış. 4-5 saat sonra beni aradı ve sattığı kişi içerisinde garanti belgesi çıkmadığını üzerinde ki etiketin de sonradan takılma orjinel olmadığını söylemiş ve ürünün Avrupa malı olduğunu Türkiye’den satın alamadığını söylemiş. Benim sattığım kişi de beni arayıp aldığı fiyatın bir kısmının iadesini istiyor. Ürün Türkiye’den alınma bir ürün. Bunu nasıl kanıtlayabilirim. Nasıl bir yol izleyebilirim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• talhaydin34 T kullanıcısına yanıt
    Playstation 5 Türkiye ve Avrupa malı, garanti belgesi YARDIM LÜTFEN

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Siz garanti olmadığını söyleyerek sattıysanız neden iade istiyor ki?
    Avrupa cihazı olduğu için mi?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • talhaydin34 T kullanıcısına yanıt
    Mali satmis paranı almissin alisveris tamamlanmış.

Senden alan kişi de tüm sorumluluk. 3 alacak kişinin muhatabı sen değil, senin sattığın ikinci kişidir. kısacası şenlik bir durum yok bu devirdeki insanlara guvenme öyle Avrupa garantisi yok faturası yok cart curt diyip para talep edemez elinizde ikinci el ürün satış sozlesmesi varmı ? Yok ise karşı taraf ya da 3 kişi ne sizi rahatsiz edebilir nede sizden 5 kuruş talep edebilir yanılgıya düşmeyin kısacası sizi bağlayan bir durum olmadığını guzelce karşı tarafa iletin...

• Ayrı olarak hem faturasının olmadığını hemde garantiden yararlanamayacagini söyleyip sattiysaniz WhatsApp görüntüsü vs dahil mevcutsa zaten bunları bilerek satın almis alan kişi kısacası ekran goruntuleriniz mevcut ise ilk sattiginiz kişiye tekrardan size bu konuda zaten bilgi vermiştim benlik bir durum söz konu değil diyip kapatın konuyu kısacası haklı olduğunuz durumdan haksiz duruma geçmeyin elinizde kanıtlar mevcut ise 5 kuruş talep edemez uyanık olun saygılar...

• 5 kurus verme sakın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.