Şimdi Ara

YARDIM EDİN YOKSA KATİL OLACAĞIM ( CİDDİ ) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

Orijinalden alıntı: Lentus

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

O kadar uyarınızı yapmışsınız, polisi arama zamanınız gelmiş bence

Hee polis en büyük suçlara bile karışmıyo gelip gürültü yapan komşuya karışıcak.

Gidip sorunu erkek gibi hallet aslan. Öyle işte gürültü oluyo dikkat edin falan pısırık mısırık yapma o iş. Al eline bıçağı böyle gözü dönmüş bir şekilde çal kapıyı. Çocuğunuzu sokakta bi yerde görürüm boğazını keserim de. Polise falan ihbar ederlersede sonuna kadar inkar et. Akli dengelerinin yerinde olmadığından falan bahset üsttekilerin. Biraz kıvırabilirsen sen kazanırsın.

Sonra ülke niye bu halde. Canlı örneği umutsuz vaka.

Ülkede düzen yok ki canısı napıcaksın. Polis adam olsa gider önce hırsızları katilleri yakalar değil mi ?

Düzen yoksa herkes kendi başınadır. Ben sorunlarımı bu şekilde çözüyorum. Gayet memnun ve mutluyum. He sorun olursada 100 lira sıkıştırırsın cebine polisin onlarda yürür gider zaten.

Bu ülkede idealist düzgün insanlar çok az.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mustafa.berk

O kadar uyarınızı yapmışsınız, polisi arama zamanınız gelmiş bence

Hee polis en büyük suçlara bile karışmıyo gelip gürültü yapan komşuya karışıcak.

Gidip sorunu erkek gibi hallet aslan. Öyle işte gürültü oluyo dikkat edin falan pısırık mısırık yapma o iş. Al eline bıçağı böyle gözü dönmüş bir şekilde çal kapıyı. Çocuğunuzu sokakta bi yerde görürüm boğazını keserim de. Polise falan ihbar ederlersede sonuna kadar inkar et. Akli dengelerinin yerinde olmadığından falan bahset üsttekilerin. Biraz kıvırabilirsen sen kazanırsın.

Sonra ülke niye bu halde. Canlı örneği umutsuz vaka.

Ülkede düzen yok ki canısı napıcaksın. Polis adam olsa gider önce hırsızları katilleri yakalar değil mi ?

Düzen yoksa herkes kendi başınadır. Ben sorunlarımı bu şekilde çözüyorum. Gayet memnun ve mutluyum. He sorun olursada 100 lira sıkıştırırsın cebine polisin onlarda yürür gider zaten.

Bu ülkede idealist düzgün insanlar çok az.

görmeyeyim dışarda keserim

• Olacagim kelimesini kullanan kisilik katil olamaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.