Şimdi Ara

YARDIM EDİN YOKSA KATİL OLACAĞIM ( CİDDİ )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar lütfen bi akıl verin. Annem vardiyali bi işte çalışıyor bu hafta Gece 12'de gidip 8'de geliyor. Şuan uyuyor fakat üstümüze taşınan hayvanlar hiç rahat durmuyor 4 yaşında bi çocukları var sabahtan akşama kadar koşuyor zıplıyor bağırıyor yarım saat evin içinde duramazsınız şuan sinirden elim ayağım titriyor kadın zaten yorgun. Bu üstteki hayvanları kaç defa uyardık 20 30 defa olmuştur ama durmuyorlar polisi arıyacağız diyoruz arayın bende evde halay çekeceğim diyor annemle az da olsa samimiyeti var o yüzden bu noktaya geldi zaten yoksa ben hergün polisi arıyor olurdum vallahi bıktım bunlardan köyden taşındılar ( kesinlikle küçümsemiyorum ) fakat burayı müstakil ev sanıyorlar kötü birşey yapacağım diye korkuyorum

• Onlara bunun kırıcı bir davranış olduğunu söyle
    Edit:Benim yorumlar neden hep eksileniyor alınıyorum yav
    Edit2:Kardeşlerim ayıp oluyor ya lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ariana Grande -- 3 Ocak 2015; 14:46:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kadar uyarınızı yapmışsınız, polisi arama zamanınız gelmiş bence
  • ADAMLAR KÖYDEN GELMİŞSE BİR DE HALAY BİLE ÇEKERİZ ULAN GİBİ BİR ZİHNİYETLERİ VARSA HALAYDAN ÖNCE SİLAH BIÇAK FALAN ÇEKEBİLİRLER ÖNCE ÖNLEMİNİ AL DA SONRA NE YAPACAKSAN YAP XD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi affiliation -- 3 Ocak 2015; 12:01:56 >
  • Zebani'yi nereye sakladın 3 kere okudum hala bulamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: affiliation

ADAMLAR KÖYDEN GELMİŞSE BİR DE HALAY BİLE ÇEKERİZ ULAN GİBİ BİR ZİHNİYETLERİ VARSA HALAYDAN ÖNCE SİLAH BIÇAK FALAN ÇEKEBİLİRLER ÖNCE ÖNLEMİNİ AL DA SONRA NE YAPACAKSAN YAP XD

Hocam birazda ondan çekiniyorum kadın deli gibi birşey. 4 Katta oturuyoruz geçen anahtarları içerde kalmış bizim balkonda kendi evlerıne tırmanmaya çalıştı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tinkiea

quote:

ADAMLAR KÖYDEN GELMİŞSE BİR DE HALAY BİLE ÇEKERİZ ULAN GİBİ BİR ZİHNİYETLERİ VARSA HALAYDAN ÖNCE SİLAH BIÇAK FALAN ÇEKEBİLİRLER ÖNCE ÖNLEMİNİ AL DA SONRA NE YAPACAKSAN YAP XD

Hocam birazda ondan çekiniyorum kadın deli gibi birşey. 4 Katta oturuyoruz geçen anahtarları içerde kalmış bizim balkonda kendi evlerıne tırmanmaya çalıştı

CSB Mİ YAZIYORSUN REİS BALKONDAN EVE TIRMANMAK NEDİR
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adresi yaz buraya 20-25 kişi şikayet etsin illaki dikkate alınır.

• quote:

quote:

quote:

CSB Mİ YAZIYORSUN REİS BALKONDAN EVE TIRMANMAK NEDİR

Sana yemin ediyorum ki ya karşı apartmandan bir kadın itfaiyeyi arayın ne yapıyorsun sen diye uyardı sonradan indi

• Aileni bir akrabaya yolla 2 3 gunlugune cevrende ne kadar sığır arkadaşın varsa eve cagir. Yapabildiğiniz tum rahatsizlik verici seyleri yapin.

• Bizim üst kattakilerde öyle hayvan gibi tepiniyorlar. Bunları nereye şikayet ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fight Club

Aileni bir akrabaya yolla 2 3 gunlugune cevrende ne kadar sığır arkadaşın varsa eve cagir. Yapabildiğiniz tum rahatsizlik verici seyleri yapin.

bu seferde alt komşu rahatsız olacak kardeşim
  • Aynı olayı bikerede ben yaşamıştım önemli bir sınavım için ders çalışıyordum, evin ordaki parkta çardaklar var bi aile oraya oturmuş beyni olmayan çocuğununda ağzına düdük vermiş çocuk 1 saat boyunca durmadan düdük çaldı sesi yüksek ve sinir bozucu. Bikaç komşumda balkona çıkmış bakıodu ses nerden gelio die. Sinirim bozuldu iindim aşağıya babasına söyledim pek aldırmadı eve dönerken hala çalıodu çocuk düdüğü. döndüm parka ççocuğun ağzından çektim düdüğü yere atıp üstüne bastım. babası peşime verdi 32 yerimden pıçkladı beni

• Çekoslovakyalı Ç kullanıcısına yanıt
    yav he he
  • güzellikle olmuyorsa uğraştır sende onları .
  • quote:

quote:

• Polis Uyarır daha da başka birşey Yapmaz Kendin Hallediceksin
  • Hocam csb falan olaylari donmus neyse senin yerinde ben olsam giderim kapilarina derimki iyi gunler asagiya cok ses yapiyorsunuz sessiz olabilir misiniz derim baktim devam ediyo tekrar giderim hocam bakin asagida rahat oturamiyoruz biraz dikkat edet misiniz derim baktim devam mi ediyo biraz beklerim cidden hic takmadiklarini anlarsam giderim kapiya la sen beni anlamiyo musun derim gevelemeye baslarsa kavga cikartirim ölum olacagini bilsem gider sonuna kadar ugrasirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısını yaşadım. Üst komşunun cocuklari sabah ezaniyla uyanıp gece 1 e kadar gürültü yapıyorlardı. Haliyle çalışan insanız gündüz ne yapıyorsanız eyvallah ama.insan akşam eve gelince bir sessizlik huzur arıyor. Ciddi ciddi oldurmeyi en kötü hepsini rehin alıp çocukları dahil hepsine işkence yapmayı düşündüğüm oldu. Allah sabır versin. Polisi ara şikayet et. Onlar sana insaf etmiyor sende etmeyeceksin. Dişini görünce imana gelirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: A.Escobar

Polis Uyarır daha da başka birşey Yapmaz Kendin Hallediceksin

Cezası var nereye birşey yapmıyor ama haklısın bizim polisimiz hiçbirşey yapmaz...
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.