sizce ne kadar gider ve kendi bildiğinize göre listemi biraz değiştirebilir misiniz?
harddiski biraz fazla para öde 200 gb al.. kasa o sistemi kasar ilerdede başına bela açar bunla kalmaz fanları kafanı patlatır sesten.. kasa+güç kaynağını ayrı ayrı al.. kasa olarak fanları sessiz olan bir kasa- güç kaynağı olarak da en az 400 watt enermax ya da silverstone al..ve bu tavsiyeye mutlaka kulak ver tecrübe konuşuyor
quote:
Orjinalden alıntı: NuriAlcho
harddiski biraz fazla para öde 200 gb al.. kasa o sistemi kasar ilerdede başına bela açar bunla kalmaz fanları kafanı patlatır sesten.. kasa+güç kaynağını ayrı ayrı al.. kasa olarak fanları sessiz olan bir kasa- güç kaynağı olarak da en az 400 watt enermax ya da silverstone al..ve bu tavsiyeye mutlaka kulak ver tecrübe konuşuyor
Bana iyi bi kasa söyle fanı-güç kaynağı yetecek fanı az ses çıkaracak işlemci zaten box fanla geliyo
psu'suz kasa alacaksan thermaltake al...
http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=CS-721-535 tek bir ürünle işini görürsün..güç kaynağı zaten dünyanın en iyisi..sli+crossfire her bir şeyi destekler ve sessiz..kasa da zaten enermax'ın..gücün yetiyorsa bir an bile durma derim 5 yıl daha ne kasa ne psu almazsın
ön fanı gürültülü güç kaynağı 5 para etmez..kasa boş alacaksan thermaltake al..güç kaynağıda adam gibi birşey al..
abicim benim güç kaynağı ve fana kafam basmıyo onun için kasanın içinde olsun olmadı sen bana güç kaynağı-fan-kasa modeli yaz ben senin verdiğin 3 lüyü alayım gözümü kırpmadan
fiyat aralığı söyle de ki şu kadar paraya çıkabilirim
Ben ekran kartında nVidia'ya güvenemiyorum nedense
quote:
Orjinalden alıntı: T.H.T
Bence Her iki firmada Güvenilir fakat Nvidia Bir ara bilmeyenleri çok kandırdı. Ben bilmeyen arkadaşlara hep anlatmaya çalıştım fakat millete Nvdia hem Mx modeller sattı zamanında.
Hddni Sata 2 al ve söyledikleri gibi 200 - 250 den aşağı olmasın.
Anakart ta MSI nın güzel modelleri var bir incele derim.
Kasa yı Aopen alsan bile ayrı güç kaynağı veya 400 w veya üzeri olursa iyi olur.
Diğerleri fena deği
Şöyle bişey var Nvidia kullanıyorum memnunum da ama tamahkarlık ettik 256MB aldık ekran kartını meğer hiç gerek yokmuş.Ayrıca bana mı öyle denk geldi bilemiyorum ama fanı çok kıytırık..bikaç ay içinde içine çektiği kıldan tüğden yumaktan yandı fan ama dikkat edin o kadar kullandım sadece fanı yanmış ekran kartının.Demek ki hakkaten kasmıyo alet ki NFS Most Wanted'dan tut Age of Empires 4'e kadar çok da oyun geçmiştir elimden.Kasa olayına gelince nedir bu kadar dert yahu bi kere 400 milyona kasa alan adam bana da başının gözünün sadakasına bikaç bin dolar versin de ben de rahat edeyim.O ne yaw..Cooler Master kasa iyi derler ama bilemem.Benim kasa 30 dolar bile değildir heralde soğutması falan rezalet zira sesi de maşallah kalkıştaki bi concorde'u andırıyo...Kasa fanından ziyade işlemci ve PSU danları ses yapar ama bunu da unutma.Kasanın sese pek bi etkisi yok.
quote:
Orjinalden alıntı: bluesahin
quote:
Orjinalden alıntı: T.H.T
Bence Her iki firmada Güvenilir fakat Nvidia Bir ara bilmeyenleri çok kandırdı. Ben bilmeyen arkadaşlara hep anlatmaya çalıştım fakat millete Nvdia hem Mx modeller sattı zamanında.
Hddni Sata 2 al ve söyledikleri gibi 200 - 250 den aşağı olmasın.
Anakart ta MSI nın güzel modelleri var bir incele derim.
Kasa yı Aopen alsan bile ayrı güç kaynağı veya 400 w veya üzeri olursa iyi olur.
Diğerleri fena deği
AMD 64'le EPOX acayip uyumlu zaten AMD 64 alacaksan EPOX anakart alacan ama diğer önerilerini kaale alırım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme