Şimdi Ara

YARDIM!!!Exploiting with limerain HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • uzun zamandır telefonla uğraşmıyorum en son sürüme kadar güncellemiştim (iphone 4) 6.1.3 çok yavaşladığını düşünüp 5.1.1 e geri donüş yapmak istedim. ve gerekli işlemleri yapmak için redsnowdan dfu moda almaya çalışıyorum ama sürekli exploiting with limerain de takılıp kalıyor yardımlarınızı bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: canemre

uzun zamandır telefonla uğraşmıyorum en son sürüme kadar güncellemiştim (iphone 4) 6.1.3 çok yavaşladığını düşünüp 5.1.1 e geri donüş yapmak istedim. ve gerekli işlemleri yapmak için redsnowdan dfu moda almaya çalışıyorum ama sürekli exploiting with limerain de takılıp kalıyor yardımlarınızı bekliyorum.

Shsh kaydı var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• tabi daha önce başka bir sürümden 5.1.1 e düşüm de yapmıştım
  • DFU değil Pwned DFU moduna alman gerekiyor.

http://www.youtube.com/watch?v=8hjavFiQ4dA
  • quote:

Orijinalden alıntı: canemre

tabi daha önce başka bir sürümden 5.1.1 e düşüm de yapmıştım

Pwned dfu moda alman lazım benımde daha once basıma geldi redsnow da ısrarla pwneddfu moda almayı dene sonunda olucaktır emın ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • video yu tam anlayamadım ama benim yaptığımdan ne kadar farkklı redsnow ile yapıyorum ama biraz farklı heralde açıklarsanız sevinirim
  • Pwned dfu modu ölüm modudur hatalardan kurtarır sizi .

Yardımcı program olarak redsn0w da mevcut zaten eğer yapamazsanız ifaith sn0wbreeze ve ireb programları bunu yapabiliyor sadece telefonu dfu moda alıp bekliyorsunuz okadar.
  • aslında benim yaptığımdan farklı değil zaten hala uğraşıyorum muhtemelen hata bundan kaynaklı değil
  • yardımcı olabilicek birisi var mı sorunum pwned dfu moda almak değil çünkü zaten öyle yapıyorum
  • hala aklıma geldikçe deniyorum daha önce bu işlemleri yapmıştım sürüm düşürmüştüm ama cihaz pwned dfu moda geçmiyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.