Şimdi Ara

Yardım fotoğraf makinesini bilgisayara bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar öncelikle emin değilim buraya mı yazmam gerekiyordu ama açtım bir kere kusuruma bakmayın :)

yeni bir fotoğraf makinesi aldım canon eos 1d mark ii n bunu bilgisayara bir türlü bağlayamadım bir türlü donanım bulamadı bir fikri olan varsa yazabilir mi ?

• fotograf makinesi yanında cd veya dvd cıkıyormu bilmiyorm ama eğer cıktıysa o cd veya dvd içinde ilgili sürücüler ve program vardır o sürücüleri veya programı yükledikten sonra makinayı pc ye bağlarsanız sorununuz hallolur düşüncesindeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_alien89 -- 6 Aralık 2010; 18:58:11 >
  • cd de ne var ne yok kurdum ancak olmadı bir türlü ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gergerlee

cd de ne var ne yok kurdum ancak olmadı bir türlü ?

Pc ye bağladığında makinanı açmayı unutma
  • Açmak gerekmiyor olabilir ! Benim makinada açmıyorsun. Usb bağlantısı yapınca makina kendi uyanıyor ! Beni bağladın ne yapayım diye de sana seçenek menüsü getiriyor ve işin bitince de yine kapatmıyorsun makinayı, usb aygıtı çıkarmayı seçince windows'ta makina kendini kapatıyor ve windows da "cihazı güvenle çıkartabilirsiniz, Güven cep no:0555 357 95 55 diye mesaj veriyor :p Son cümle hariç gerisi tamamen aynen...
    -
    Fakat bahsi geçen makina benim nazarımda alem buysa kral o :) Böyle bir makina nasıl USB bağlantısı için sürücü(driver) falan ister şaşarım ! Benim eski canon da istemiyordu ki bu Canon'un sürücü gereksinimi olacağını hiç sanmam. Fakat eğer windowsunuz size aygıt bulunamadı şeklinde mesaj veriyor ise windows'da bir problem olabilir gibime geliyor.
    -
    Farklı usb girişlerini denediniz mi ? Bazen bazı usb girişleri acayip tavır koyabiliyor !..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jiddi -- 12 Aralık 2010; 19:01:42 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fotoğraf makinesi önerisi?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.