Şimdi Ara

YARDIM ! Fren hidroliği ikazı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün 206 aracımın kaputu acıp bı bakayım dedım bide ne göreyim bi kablo boşta sallanıp duruyor.aldım onu yanındakı boş skota taktım.sonra kontağı cevirdim ve bir anda stop lambası yandı ve uyarı sesi vermeye başladı.o kablonun ve kutunun ne olduguna kullanıcı klavuzundan baktım. fren hidroliğimiş.sanayiye gittim ustaya sordum fren hidroliğin var ama samandırası bozuldugundan bırı uyarı kablosunu cıkarmıs dedı.

sanırım yandan bı kazam olmustu.kaskodan yaptırmıstım arabayı.servis bu fren hidroliğinin şamandırasını değiştirmektense kabloyu cekivermiş....

çünkü kablonun kendı kendıne cıkması cok zor.Bide emin değilim ama başkasının bozuk parçalarını başka araçlara takıp sağlamları aldıklarını duydum...

peougeot un servisine

şu an kabloyu gene cıkarttık...ee yarın bi gun bu fren hidroliği bittiğinde anlayamayacagız.?

sizin bu konudaki düşünceniz nedir? bide ben bu fren hidroliği kutusunu komple değiştirmek istesem ne kadardır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nefmat -- 12 Kasım 2008; 11:26:42 >

• wala fiyat konusunda bişi diemicem ancak bu denli önemli bi göstergenin kablolarını çekmeleri facia, benzin göstergesini çeksen bukadar sakat olmazdı
  • para için herşeyi yaparlar bu ülke de

• o servisi tebrik etmek lazım sanırım yetkili servis birde
    merak ettim de isim verebilirmisiniz
  • quote:

Orjinalden alıntı: BySerkan

o servisi tebrik etmek lazım sanırım yetkili servis birde
    merak ettim de isim verebilirmisiniz

balıkesir
  • quote:

yarın bi gun bu fren hidroliği bittiğinde anlayamayacagız.?

Kaputu açıp arada sırada yağ-su kontrolü yapmakta fayda var.Bir de fren pedalı fren hidrolik yağı eksildiğinde yumuşar.Frene bastığında hemen fark edersin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi magneetic -- 2 Aralık 2008; 23:06:04 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.