Merhaba, Öncelikle düzgünt bir biçimde projemi wamp local hosta test edip çalıştırdım. tamamen çalışıyor. 1 html 2 php dosyasından oluşuyor. örneğin,
localhost/gemi.html giriyorum geminin özelliklerini giriyorum formlara. sonrasında beni ekle.php ye atıyor. orada veritabanına ekliyor gemi özelliklerini. bende localhost/ozellik.php ye girdiğimde tüm gemiler ve özelliklerini görüyorum. Local de gayet güzel çalışıyor.
Ben direk html ve php doyalarını kendi oluşturduğum ftp ye direk attım. C panelden veri tabanını oluşturup php de şifre ve isimini değiştirdim uygun duruma getirdim. şuan tek sorunum ftp den link halinde tıkladığımda yani ftp://ftp.gemitest.com/ozellik.PHP ye girdiğimde direk yazdığım php kodunun aynısı gözüküyor. çalışmıyor bile. diğer php dosyası yani ekleyi denemedim bile. PHP dosyalarımı çalıştırmıyor. Ne yapmam gerekiyor.
Tarayıcıdan açmanız lazım adresi, FTP'den değil!
"http://www.gemitest.com/ozellik.php" şekilde ;)
snoppy
kullanıcısına yanıt
Teşekkürler fakat o ftp içerisinde wordpress yüklü ben bir dosya açıp bu dosyalarımı direk o dosyanın içine açtım dediğiniz gibi yapıyorum html direk çalışıyor o şekilde php ye girmeye çalışıyorum direk yüklü olan wordpress açılıyor. ve opps wrong address fln diyor öyle bir sayfa bulunamadı diyor yüklü olan wordpress sistemi.