Şimdi Ara

[Yardım] Ftp PHP sorunum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, Öncelikle düzgünt bir biçimde projemi wamp local hosta test edip çalıştırdım. tamamen çalışıyor. 1 html 2 php dosyasından oluşuyor. örneğin,

localhost/gemi.html giriyorum geminin özelliklerini giriyorum formlara. sonrasında beni ekle.php ye atıyor. orada veritabanına ekliyor gemi özelliklerini. bende localhost/ozellik.php ye girdiğimde tüm gemiler ve özelliklerini görüyorum. Local de gayet güzel çalışıyor.

Ben direk html ve php doyalarını kendi oluşturduğum ftp ye direk attım. C panelden veri tabanını oluşturup php de şifre ve isimini değiştirdim uygun duruma getirdim. şuan tek sorunum ftp den link halinde tıkladığımda yani
    ftp://ftp.gemitest.com/ozellik.PHP ye girdiğimde direk yazdığım php kodunun aynısı gözüküyor. çalışmıyor bile. diğer php dosyası yani ekleyi denemedim bile. PHP dosyalarımı çalıştırmıyor. Ne yapmam gerekiyor.

• Tarayıcıdan açmanız lazım adresi, FTP'den değil!

"http://www.gemitest.com/ozellik.php" şekilde ;)
  • snoppy kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler fakat o ftp içerisinde wordpress yüklü ben bir dosya açıp bu dosyalarımı direk o dosyanın içine açtım dediğiniz gibi yapıyorum html direk çalışıyor o şekilde php ye girmeye çalışıyorum direk yüklü olan wordpress açılıyor. ve opps wrong address fln diyor öyle bir sayfa bulunamadı diyor yüklü olan wordpress sistemi.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM PDF.JS HATASI
    7 yıl önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.