Şimdi Ara

Yardim!!!GA-M61SME-S2 anakart o/c sorun...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar aranizda bu karti kullanmis olan veya bu kart hakkinda bilgisi olanlardan yardimlarinizi bekliyorum sanirim kartin voltaj ayarlari yok sadece fsb ile oynanabiliyor sanirim ama 212 yi gecemiyorum sadece 12 fsb arttirabiliyorum. Bunun uzerine ciktigimda ise "Warning! Now System is in Safe Mode.
    Please re-setting CPU or Memory Frequency in the CMOS setup" diye bi uyari cikiyor en basta ve deffault ayarlarla devam etmek icin f1 e basiniz veya biosa girip eskia yarlara donunu diyor. Islemcim amd +3500 2.2 ghz. Ramlerin hizlarini dusurerek denmeme raamen bir degisiklik olmadi sonuc hep ayni. Onboard ekran kartimi kullanirken 212 nin daha uzerini gormustum daha sonra ekran karti aldim ve simdi durum bu bu anakarti kullanmis olan birisi harici ekrankarti ile daha fazla hiz artisi saglayabilecegimi soylemisti ama bende ters tepti :) evet arkadaslar yardim edebilirseniz cok makbule gececek simdiden tesekkurler...

• Anakartına bios güncellemesi yaptınmı... Eğer yağmadıysan yapmanı tavsiye ederim..

Birde yanılmıyorsam gigabyte anakartlarda biosun gizli bir menüsü oluyor ve bu ctrl+F1 tuşlarıyla çıkıyor.
  • Evet biosum guncel ctrl f1 fonksiyonunu biliyorum ama voltaj degerleri gorunmuyor sadece fsb ile oynamam izin veriyor onuda adam akilli arttiramiyorum :S
  • Bana yardimci olabilecek kimse yokmu?
  • hocam her anakartta oc için özellikli menu olacak diye bir kaide yok...sendeki oc ye göre yapılmış bir karta benzemiyor zaten
    http://www.webdenal.com/store/view.jsp?idProduct=60179&idCategory=374&topnavCategory=632
    bakmak isteyenlere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MSI anakat M.2 SSD mi görmüyor
    2 yıl önce açıldı
    z87-a Anakart için ram sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.