Şimdi Ara

Yardım gerekiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar akrabamdan ses sistemi aldım 280w lık 2 kolo eski tip biraz ama iş görür amfisiyle verdi internetten baktım amfiyi bilgisayara bağlarsam anakartı yakar mışım ben bu ses sistemini nasıl çalıştırıcam? Yardım eder misiniz

• Anakart vs yanmaz. Onu kim demişse feci sallamış.

En doğru bilgiyi verebilmemiz için anakartın ses çıkışlarının, amfinin girişlerinin (genelde arka kısımda olur) ve hoparlör bağlantı kısımlarının fotolarını ekleyin.

Hangi kablo ile nereye bağlayacağınızı yazan birileri mutlaka çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • turuncu55 kullanıcısına yanıt
    şuan amfi ve hoparlör elimde değil hala akrabamda gidip alıcam dönüştürücü falan lazım olur mu onun için?
  • RedSwager R kullanıcısına yanıt
    Cihazı bilmeden dönüştürücü yada kablo vs lazım olur mu bilemeyiz.

En kötü anakart ve amfinin marka/modelerini yazın ki internetten bakıp cevap verelim

hoparlörün markasını tam bilmiyorum yarın onu öğrenirim ama amfinin fotoğrafını buldum en alttaki amfiymiş üstünde ki şeylerle dvd çalar şu bu falanmış Yardım gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedSwager -- 20 Haziran 2019; 1:25:46 >
  • RedSwager R kullanıcısına yanıt
    Sol alttaki kırmızı Beyaz girişlerin daha yakın fotosu var mı?
    Orası 5.1 giriş ise PC’de de 5.1 çıkış varsa 5.1 Surround ses alabilirsiniz gibi duruyor.

Bağlantı için de Muhtemelen de şu kablodan 3 tane lazım olacaktır.
    3,5 mm to rca kablo olarak geçer. Her iki ucu da erkek jak olacak. Kulaklık yani 3,5mm olan uçlar anakarttaki ses çıkışlarına, kırmızı beyaz olan rca uçlar da amfideki kırmızı beyaz girişlere takılacak

https://www.robotistan.com/
    3.5 mm Stereo Erkek/RCA Erkek Ses Kablosu (1.5 m) Satın Al | Robotistan.com
    https://www.robotistan.com/35mm-stereo-erkekrca-erkek-ses-kablosu-1

Anakartın modelini de yazarsan arkadaki ses çıkışlarının hangisi ön kanallar, hangisi arkalar (rear-Surround), hangisi sub/center bakmış oluruz

çok teşekkür ederim sabah daha net fotoğraf atıcam elime ulaştı hoparlör falan hepsini atıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL YARDIM GEREK :(
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.