Şimdi Ara

[YARDIM] GM Discovery CWM de 'Can't mount sdcard' hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • recovery modda choose zip from sdcard diyince cant mount sdcard hatası veriyor. romları internalsdcarda yükleyip ordan kurabiliyiorum
    format system yaparsam internal sdcarddaki zipler silinirmi silinirse yeni rom kuaramam herhalde
    cant mount sdcard hatasını nasıl düzeltebilirim

• Şu an aynı sorun bende de var kimse bir şey yazmamış ama dostum sen çözdüysen bu sorunu bana da yardımcı olur musun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • romunuzu tel hafızasına atın. wipeleri yaparken format system falan yapın. fakat format sdcard yapmayın. öyle bi deneyin görecektir.
  • Bu hatayı veriyorsa Sebepleri şunlardır
    Sd kartın takılı olmaması
    Sd kartın cihazın tanımadığı Fat -NTFS veya Exfat olarak formatlanması
    Sd kartın bozuk Olması
    Cihazın SD kart Soketinin Bozuk Olması

Sd kartın Formatının fat32 ve kartın sağlam olduğundan eminsen Sd kart takılı olarak CWM gir Sd karttan rom yüklemeyi dene
    Yine aynı uyarıyı veriyorsa Mount And Storage Bölümünden Unmount Sd karta tıklayıp Tekrar dene

Rom yüklerken kesinlikle Mount and storage bölümünden Format SD card yapmayın sd kart sıfırlanır

Romu kurarken Sırasıyla şunları yap

Wipe Data Format
    Wipe Cache

mount And Storage Mensunden Format System = Bu Bölüm Sd kartı silmez

Advanced menusunden
    Wipe dalvik Cache
    Wipe battery Status

Bunlardan sonra romunu kur ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 28 Aralık 2013; 4:45:22 >
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    Allahını severim senin ben fatlada formatladım ama varsayılanı 16 kb yapmışım demekki sorun o değil dedim ama sen fat la deyince bi daha denedim bu sefer kb kısmını varsayılan yaptım biçimlendirirken telefon gördü sd yi çok teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Honor X5 Plus'a imei atmak
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.