Şimdi Ara

YARDİM, HELP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bizim okulumuzda her sinidta akilli tahta var fakat yonetici secenekleri kapatilmis. Klavye F internet sınirli vs. Yoneticileri acarsam proxyden degistirebilir klavyeyi yapabilir ve bir cok sorunu halledebilirim bunu yapmam icin yoneticileri nasil acacigimi ogretmeniz lazim :D tskler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sanırım şifreyi kırman lazım.Bunun üzerinde bende çalışıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Sanırım şifreyi kırman lazım.Bunun üzerinde bende çalışıyorum.

Sifre yok sadece bu bilgisayarin yonetim secenekleri kapatilmistir gibi bisi vardi

• Kısıtlamayı yapan admin olması lazım onunda şifresi var.Eğer bu şekilde değilse o hatayı hiç görmedim.Tam olarak ne diyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ask__er

Kısıtlamayı yapan admin olması lazım onunda şifresi var.Eğer bu şekilde değilse o hatayı hiç görmedim.Tam olarak ne diyor?

Denetim masasini acmaya calistigimizda bu bilgisayarin yonetme secenekleri kapatilmistir gibi bisiler yaziyor yarin fotograf cekerim olmazsa :D

• Hadi bakalım.
  • Yarin cmd den kodlarla acmaya calisacagim ve su yonetimi ele geciren programi silmeye calisacagim olmadi YAC yukler ondan kaldiririm :D

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vag-Com Turkce ariyorum yardim
    14 yıl önce açıldı
    Yardim edin
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: antimodo

Yarin cmd den kodlarla acmaya calisacagim ve su yonetimi ele geciren programi silmeye calisacagim olmadi YAC yukler ondan kaldiririm :D

Yani bu soruna sebep zararlı mı diyorsunuz ? Yoksa sistemi kuran denetleyen bir yönetici bu ayarlamayı yapmış olabilir. Yoksa YAC programına kaldıysanız işiniz zor. YAC bu işlerin programı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kızgın güneş

quote:

Yarin cmd den kodlarla acmaya calisacagim ve su yonetimi ele geciren programi silmeye calisacagim olmadi YAC yukler ondan kaldiririm :D

Yani bu soruna sebep zararlı mı diyorsunuz ? Yoksa sistemi kuran denetleyen bir yönetici bu ayarlamayı yapmış olabilir. Yoksa YAC programına kaldıysanız işiniz zor. YAC bu işlerin programı değil.

Windows yoneticilerinden tek tek aysrlsdim denetim masasina vs. Girebiliyorum fskat program kurwrken hsts veriyor niye

• Amaç ne? Okulda hava atmak mı. Bakın ben yönetici hesabına giriş yaptım mi diyeceksin. Kafanız anca böyle şeylere mi çalışacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arslanbey_01 -- 3 Ekim 2014; 13:43:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Amaç ne? Okulda hava atmak mı. Bakın ben yönetici hesabına giriş yaptım mi diyeceksin. Kafanız anca böyle şeylere mi çalışacak.

Amacin ozgur internet ve bilgisayar oldugunu anlayamayacak kadar kafa olmadigi belli

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: youngeagle_3

Amaç ne? Okulda hava atmak mı. Bakın ben yönetici hesabına giriş yaptım mi diyeceksin. Kafanız anca böyle şeylere mi çalışacak.

Amacin ozgur internet ve bilgisayar oldugunu anlayamayacak kadar kafa olmadigi belli

Senin kafada olan birisinden de farklı cevap beklenmezdi zaten. Sen oraya öğrenmeye gidiyorsun, internet kafeye değil. Okumayacaksan sanayide eleman açığı çok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.