Bildirim
[Yardım] İ5s Yurtdışı Cihaz
Bond Teknisyen Takım Çantası ASR-4025 Profesyonel Çok Fonksiyonlu Sağlam Dayanıklı : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DR77SR64
9 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Olmaz. Rahat ol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bazı forumlarda tweak kurduktan sonra imei silindi tarzında yazılar okudum o yüzden de korkuyorum ne yalan söyleyim -
quote:
Orijinalden alıntı: f1gumussoy
bazı forumlarda tweak kurduktan sonra imei silindi tarzında yazılar okudum o yüzden de korkuyorum ne yalan söyleyim
İlk kez böyle birşey duydum hocam.İmkansız rahatlıkla kurabilirsiniz.iPhone 3G'den beri her seride JB yapar tweaklerimi kurar kullanırım.Daha öyle birşey başıma gelmedi. -
Yani silinme geçici kayıtlı cihazda olmuş onu yazmadım tabi ondan tedirginim hocam :D
Up up up daha fazla görüşe ihtiyacım var arkadaşlar yardım edin lütfen
Öyle birşey olmaz rahat ol benim telde kayıtsız jb li -
Şahsi fikrim telefonu kayıt yaptırıp ondan sonra jb yapman yönünde hocam. Ne oluuuuuur ne olmazzzz.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Balleyci
Şahsi fikrim telefonu kayıt yaptırıp ondan sonra jb yapman yönünde hocam. Ne oluuuuuur ne olmazzzz.
Nolacak hocam dediginizin ne mantigi var anlamadim. Cok sacma geldi
Şahsi fikrimi söyledim ben. Kapalı olan telefona tweak yüklemenin ne mantığı var bu da bana saçma geldi. Açarsın telefonu tepe tepe kullanırsın jb ile. Bunlar kendi fikrim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X