Şimdi Ara

Yardım İçin Teşekkürler (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
3.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adam galerici değil parçacı gibi sanki araca gelince bence gayet güzel en azından passat vb araçlardan bıktık artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozo810 B kullanıcısına yanıt
    Yok hocam girmedim kapıdan içeri. Var mı izin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: echomaniac

Adam galerici değil parçacı gibi sanki araca gelince bence gayet güzel en azından passat vb araçlardan bıktık artık
    Cuma günü Çankırı'ya gidip aracı göreceğim. Otokoçta ki ve Güneş sigortada ki arkadaşlara şase ve ruhsat bilgileri attım. Onlarda aracın Sakarya Ford Akgün'e ait olduğunu söylediler. Yani bayi kendi kullanmış, test aracı değil bir çalışanın aracıymış. Bu adamda al-satçı.

Aracın hiçbir sorunu-kaydı görünmüyor hasar anlamında. Bakımları (15, 30) serviste yapılmış. 30 bin bakımına 2017 10. ayda girmiş. KM orjinal gibi.

Sadece satıcı arkadaşa aracı Ankara'ya getir bende oraya gelelim bir ekspertize sokalım dedim, yok ben gelemem yolda araca birşey olursa vs vs dedi. (kaza yapmak gibi...) Sen gel arabayı sür, götürelim deyince güvenimi kazandı açıkcası.

Çankırı'da Dynobil Ekspertiz servisi var, oraya götürelim dedi. Baktım 70-80 şubeli büyük bir firma. Sizce güven olur mu?

Ayrıca satıcının diğer 1 ilanında eski bir Focus için "Volan baskı balata bilya Yeni, Triger Yeni, Yağ ,yağ filtre,mazot filtre Yeni" gibi bir ibare görünce kendisinin yaptığı kanaatide ağırlık kazandı. Sizce ne yapmalı? Güvenmeli mi? Ekspertizde motorda değişen birşey olduğuyla ilgili rapor yok diye biliyorum eğer yaptırırsak.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.