Bildirim
Yardım ijji açılmıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
server kapanmış fln olabilir... veya giriş kapanmıştır bi anlık?
bilemiyorum bi dolu nedeni olaiblir -
bi anlık degil bu gün oldu patch den sonr ve devam ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim -
oyun kesin kapalıdır yada yeni acc al onunla girmeyi dene bazen bug oluyor ve acc.ler le girmiyo farklı bi acc ile dene..olmadı reinstall yap geçmesi lazım modem e res at baglantıyı onar ne biliyim bunları yap olması lazım -
vistadan olmuş olabilir mi ama yeni patch geldikten sonra bağlanamıyorum o dediklerinizin hepsini yaptım gene çalışmadı bellirli bi zaman sonra geçer mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker98 -- 22 Temmuz 2007; 9:32:20 > -
ya aynı sorun bedede oldu bi patch yapğtı sonra cannot acesss server demeye basladı servere girmiyo ya -
hmm..dedigin gibi vistadan olabilir...ınternetde nara ekran kartının en güncel sürümünü indir...sonra pc deki pingi ve lagı azaltmak için şunları yap
Başlat>>>Çalışdır>>cmd yaz enter de>>>sonra çıkan siyah ekrana ping -t ip adresini yaz
ip adresini ögrenmek için yine Başlat>>>Çalıştır>>cmd çıkan ekrana ipconfig yaz sonra ping -t ip adresin orada pc 32 baytlık bi boyutla pinglenecek bu ekranı kapatma oyuna girer girmezde buna başla lag ping %90 a kdr azalır..ve baglantıda yaşadıgın sorunlar %90a kdr azalır..
Not:denenmişdir... -
saol arkadas -
güzelmiş bende yapam bunu :D 100- pinglerle oynamak istiyorum artık -
quote:
Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill
hmm..dedigin gibi vistadan olabilir...ınternetde nara ekran kartının en güncel sürümünü indir...sonra pc deki pingi ve lagı azaltmak için şunları yap
Başlat>>>Çalışdır>>cmd yaz enter de>>>sonra çıkan siyah ekrana ping -t ip adresini yaz
ip adresini ögrenmek için yine Başlat>>>Çalıştır>>cmd çıkan ekrana ipconfig yaz sonra ping -t ip adresin orada pc 32 baytlık bi boyutla pinglenecek bu ekranı kapatma oyuna girer girmezde buna başla lag ping %90 a kdr azalır..ve baglantıda yaşadıgın sorunlar %90a kdr azalır..
Not:denenmişdir...
ip adresini nasıl yazacaz ping-t ...... boylemi ? yoksa ping (bosluk) ........ boylemi anlamadım -
bak ilk ip adresini ayarlıycan sonra oraya mesela ip adresini sallama bişey olarak ***.***.*** yapalım
çalıştır diyip oraya "ping -t ***.***.***" yazıcksın -
bakın şöyle ping(boşluk)-t(boşluk)ip adresiniz
ama bunu oyuna girdikden sonra yapın %90 azalıcak pinginiz -
abi ben açıkladım zaten ama oyuna girince yapsınlar yoksa pc lag baslıyo oyun pingi düşüyo -
bunu yapanlardan belli bi ücret alıcam ekran kartı alıcam kendime:D:D:D:D -
abi yaz geldi git bi işe gir, cafede bi yerde calıs alırsın hemen nolcak ki... -
ok -
başka fikri olan var mı? -
reset olmadı reinstall o da olmadı format -
quote:
abi yaz geldi git bi işe gir, cafede bi yerde calıs alırsın hemen nolcak ki...
geçerli ndnlerim olmasa çalışıcam ama geçerli ndnlerim var dersler gibi:S -
abi hem iş hem ders gidiyor boşa kasma kendini tatilde calıs sadece alırsın sorun cıkmaz
Benzer içerikler
- oyun indir club güvenilir mi
- wow private servers
- eskiden oynadığım oyunu bulamıyorum
- 3-4 harfli nickler
- wow kaç bölüm
- mmo oyunlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X