Şimdi Ara

Yardım ijji açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski sorun gitti şimdi ise yeni patch den sonra oyuna giriyorum gunz server yeri açılyor serverlere bağlanmıyor conneting yazıyo uzunca ve cannot access server yazıyo

• server kapanmış fln olabilir... veya giriş kapanmıştır bi anlık?
    bilemiyorum bi dolu nedeni olaiblir
  • bi anlık degil bu gün oldu patch den sonr ve devam ediyor bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
  • oyun kesin kapalıdır yada yeni acc al onunla girmeyi dene bazen bug oluyor ve acc.ler le girmiyo farklı bi acc ile dene..olmadı reinstall yap geçmesi lazım modem e res at baglantıyı onar ne biliyim bunları yap olması lazım
  • vistadan olmuş olabilir mi ama yeni patch geldikten sonra bağlanamıyorum o dediklerinizin hepsini yaptım gene çalışmadı bellirli bi zaman sonra geçer mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker98 -- 22 Temmuz 2007; 9:32:20 >
  • ya aynı sorun bedede oldu bi patch yapğtı sonra cannot acesss server demeye basladı servere girmiyo ya
  • hmm..dedigin gibi vistadan olabilir...ınternetde nara ekran kartının en güncel sürümünü indir...sonra pc deki pingi ve lagı azaltmak için şunları yap

Başlat>>>Çalışdır>>cmd yaz enter de>>>sonra çıkan siyah ekrana ping -t ip adresini yaz
    ip adresini ögrenmek için yine Başlat>>>Çalıştır>>cmd çıkan ekrana ipconfig yaz sonra ping -t ip adresin orada pc 32 baytlık bi boyutla pinglenecek bu ekranı kapatma oyuna girer girmezde buna başla lag ping %90 a kdr azalır..ve baglantıda yaşadıgın sorunlar %90a kdr azalır..
    Not:denenmişdir...
  • saol arkadas
  • güzelmiş bende yapam bunu :D 100- pinglerle oynamak istiyorum artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: TimeOfTheKill

hmm..dedigin gibi vistadan olabilir...ınternetde nara ekran kartının en güncel sürümünü indir...sonra pc deki pingi ve lagı azaltmak için şunları yap

Başlat>>>Çalışdır>>cmd yaz enter de>>>sonra çıkan siyah ekrana ping -t ip adresini yaz
    ip adresini ögrenmek için yine Başlat>>>Çalıştır>>cmd çıkan ekrana ipconfig yaz sonra ping -t ip adresin orada pc 32 baytlık bi boyutla pinglenecek bu ekranı kapatma oyuna girer girmezde buna başla lag ping %90 a kdr azalır..ve baglantıda yaşadıgın sorunlar %90a kdr azalır..
    Not:denenmişdir...

ip adresini nasıl yazacaz ping-t ...... boylemi ? yoksa ping (bosluk) ........ boylemi anlamadım
  • bak ilk ip adresini ayarlıycan sonra oraya mesela ip adresini sallama bişey olarak ***.***.*** yapalım
    çalıştır diyip oraya "ping -t ***.***.***" yazıcksın
  • bakın şöyle ping(boşluk)-t(boşluk)ip adresiniz
    ama bunu oyuna girdikden sonra yapın %90 azalıcak pinginiz
  • abi ben açıkladım zaten ama oyuna girince yapsınlar yoksa pc lag baslıyo oyun pingi düşüyo
  • bunu yapanlardan belli bi ücret alıcam ekran kartı alıcam kendime:D:D:D:D
  • abi yaz geldi git bi işe gir, cafede bi yerde calıs alırsın hemen nolcak ki...
  • ok
  • başka fikri olan var mı?
  • reset olmadı reinstall o da olmadı format
  • quote:

abi yaz geldi git bi işe gir, cafede bi yerde calıs alırsın hemen nolcak ki...

geçerli ndnlerim olmasa çalışıcam ama geçerli ndnlerim var dersler gibi:S
  • abi hem iş hem ders gidiyor boşa kasma kendini tatilde calıs sadece alırsın sorun cıkmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.