Bildirim
YARDIM İNGİLİZCE - TÜRKÇE OKUMAK
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: kral5559
Arkadaşlar ben üniversitede uluslararası ticaret ve işletmecilik düşünüyorum bu bölümün ingilizce olanıda var türkçe olanıda var sizce nasıl yapılmalıdır hazırlık her türlüü görülecek
hocam kusura bakma biraz geç vermek zorunda kaldım pm den değil buradan yazmak istedim yanlışım varsa arkadaşlar düzeltir.
Derslerin ingilizce olmasının avantajları ve dezavantaj mevcuttur tabi hangi üniversite hangi hoca olduğu da çok önemlidir, bu durumda ancak kendimden örnek verebilirim
Ben mühendislik eğitimi alıyorum benim okulum %30 ingilizce eğitim veriyor, ingilizce olan derslerde mesleki ingilizcem gelişiyor gibi bir bakıma iyi oluyor ama ingilizceniz iyi değilse o zaman problem başlıyor bazen çok önemli yerleri, hocanın verdiği tiyoları kaçırıyorsunuz, hazırlığa gelince benim için tam bir trajedi yarattı bana göre gereksiz bir yer ama zorunluysa katlanacaksınız bu arada benim hazırlıkta aldığım ingilizce turistlerle muhabbet dışında bir işe yaramıyor diğer arkadaşların durumları dahada vasat, karar sizin o bölümü okuyan vatandaşlardan bilgi alırsanız doğru olur çünkü benim bölümüm ve okulum farklı.
-
istediğin bölümler icin yabancı dil sart kesinlikle ingilizce oku bence
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gerçekten çok kararsızım :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X