Şimdi Ara

yardım!! ios sürüm düşürme bi bakın lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
543
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ipod 4 üm var ios 6.1.1 jbli ben bunu hiç sevmedim ipod kafayı yedi butun uygulamalardan olur olmadık atıp duruyo onun için eski bir sürüme tekrar dönmek istiyorum yardım ederseniz çok sevinirim elime almaya uyuz olmaya başladım şu ipodu 6.1.1 den beri.. cydia da 4.3.5 5.0.1 5.1 5.1.1 shsh kayıtlarım görünüyor bunlardan birine nasıl düşebilirim yardım edin lütfen

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Sürüm Düşürme: Ayrıntılı Bir Kılavuz

iPhone'unuzdaki yeni bir iOS sürümüyle uyumsuzluk yaşadığınızda veya önceki bir sürümü tercih ettiğinizde, iPhone sürüm düşürme işlemini gerçekleştirmeniz gerekebilir. Bu kılavuz, iPhone sürüm düşürme işlemini adım adım nasıl gerçekleştireceğinizi açıklayacaktır.

Önemli Notlar:

• Sürüm düşürme işlemi tüm verilerinizi silecektir. Bu nedenle, devam etmeden önce iPhone'unuzu yedeklediğinizden emin olun.
    • Sürüm düşürebileceğiniz iOS sürümü, cihazınızın modeline ve mevcut iOS sürümüne bağlıdır.
    • Tüm iOS sürümleri sürüm düşürmeye uygun değildir.

Adım Adım iPhone Sürüm Düşürme İşlemi:

1. iPhone'unuzu Bilgisayara Bağlayın: iPhone'unuzu bir USB kablosu kullanarak bilgisayarınıza bağlayın.
    2. iTunes'u Açın: Bilgisayarınızda iTunes uygulamasını açın.
    3. iPhone'unuzu Seçin: iTunes'da iPhone'unuzu seçin.
    4. Özeti Açın: Sol kenar çubuğunda "Özet" sekmesini tıklayın.
    5. iPhone'u Geri Yükle'yi Tıklayın: "iPhone'u Geri Yükle" düğmesine tıklayın.
    6. iOS Sürümünü Seçin: iTunes, kullanılabilir iOS sürümlerinin bir listesini gösterecektir. İstediğiniz sürüme tıklayın.
    7. Geri Yüklemeyi Onaylayın: İşlemi onaylamak için "Geri Yükle" düğmesine tıklayın.

Notlar:

• Sürüm düşürme işlemi birkaç saat sürebilir.
    • İşlem sırasında iPhone'unuzu bilgisayara bağlı tutun.
    • İşlem tamamlandıktan sonra iPhone'unuzu yedeklemenizden geri yükleyebilirsiniz.

iPhone sürüm düşürme işlemi, önceki bir iOS sürümüne dönmenizi sağlar. Ancak, bu işlemin yalnızca belirli koşullar altında mümkün olduğunu unutmayın. Cihazınızın modeline ve mevcut iOS sürümüne dikkat ettiğinizden ve sürüm düşürme işlemine başlamadan önce verilerinizi yedeklediğinizden emin olun.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yok mu yardım edecek bi allahın kulu ya
  • Düşüremezsin kardeşim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.