Bildirim
Yardım: iphone 3g kırık tuş
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım yurtdışı cihaz? servis e gitmeyi deneyin bence, işi bilmeyen adamlar cihazı kanırtmasın. -
quote:
Orjinalden alıntı: ne bu yaa??
Sanırım yurtdışı cihaz? servis e gitmeyi deneyin bence, işi bilmeyen adamlar cihazı kanırtmasın.
Evet yurtdışı. İki ay yurtdışında kullandım. Şans işte iki gün önce burada kırıldı. Uyduruk plastik bir parça, mümkünse o tuşla oynamamak lazım. -
O tuşu kırılan bir arkadaş forumda, değişime gitti. Aynısını talep edin.
Bu arada o tuş gerçekten pek sağlam görünmüyor, zırt pırt oynamamak lazım. -
quote:
Orjinalden alıntı: iasonion
O tuşu kırılan bir arkadaş forumda, değişime gitti. Aynısını talep edin.
Bu arada o tuş gerçekten pek sağlam görünmüyor, zırt pırt oynamamak lazım.
Telefonu yurtdışından aldığım için maalesef öyle bir seçeneğim yok. Google tarattığım kadarıyla epeyce kişinin başına gelmiş. Telefonu hemen yenisiyle değiştiriyorlar. Türkiye'de nasıl bilmiyorum. -
bnde 2.el aldım..ama dama kırık tusu yapiştirms..tus sabıt duruyo ama ışlemıyodu..bnde oynarken yapştrılan tusu kırıdm..garantiye wersem kb etmezlermı kı -
yokmu arkadasları fkrı olan -
Tuş pek pahalı birşey değildir ama ellerinde olmayabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X