Şimdi Ara

YARDIM İPHONE 4 GMATE KURULUMU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar konular güncel olmadığı için tekrardan açmak istedim. verizon iphpne4 için gmate+ aldım ve 2 gün önce geldi ama daha dakika 1 gol 1 daha üyelik alamıyorum iphone uygulamasından 131 kodlu bir mesaj çıkartıyor üyelik için onay mesajı gelmiyor. bu arada telefonda sürüm olarak 5.0.1 var jailbreak sız acaba jail break olmadığı içinmi ? ve araştırıyorum araştırıyorum 5.1.1 jailbreak bulamıyorum deneyimli forumdaşlarımızın yardımını bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: kurmay34

Arkadaşlar konular güncel olmadığı için tekrardan açmak istedim. verizon iphpne4 için gmate+ aldım ve 2 gün önce geldi ama daha dakika 1 gol 1 daha üyelik alamıyorum iphone uygulamasından 131 kodlu bir mesaj çıkartıyor üyelik için onay mesajı gelmiyor. bu arada telefonda sürüm olarak 5.0.1 var jailbreak sız acaba jail break olmadığı içinmi ? ve araştırıyorum araştırıyorum 5.1.1 jailbreak bulamıyorum deneyimli forumdaşlarımızın yardımını bekliyorum

JB bulamaman hakkında yardımda bulunmak istedim. Dün izlediğim bir videoda link vardı.

http://www.youtube.com/watch?v=kAJkzAPuerY

Video linki bu fakat çalışıyor mu bilmiyorum mobil olduğumdan bakamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnceleyeceğim.. umarım faydalı olur umarım sorun sadece jailbreaktır
  • skyroam gmate cihazının imei sorununu 75 tl ye halleden yerler var.bana ulaşabilirsiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.