Wifi konusu ile ilgili bir şey sorucam aradım bulamadım .Pc deki normal kablolu adsl bağlantıyı wifi kart alarak bu karttan n80ime veya başka bir wifi cihaza int bağlantısı sağlayabilirmiyim.Bunu yapan veya tr kaynak gösteren olursa çok sevinirim.Çünkü pc ye wifi kart almayı düşünüyorum eğer bu dediğimi başarabilirsem.
Boyle bir seyin olup olmayacagi bir ay once P990i topiginde sorulmustu,ben olamayacagi yonunde fikir belirtmistim.Fleshlord nickname li arkadas ise soyle bir yorumda bulunmustu.Onun yazdiklarini aynen aktariyorum buraya,belki ise yarar.
Eger bilgisayarının wifi kartını ad-hoc bağlantı için ayarlarsan ve ardından wifi kart ile ethernet arasında bir köprü yaratırsan bu mümkün. ancak yazıldığı kadar kolay olmayabilir bunu hayata geçirmek
Kullandığın işletim sistemi xp ise my network places altında show network connections u sec. ardından ethernet ve wifi bağlantılarını seçerek bridge connections'u seçeceksin.
Ardından bilgisayarının wifi kartı ile p990 arasında ad-hoc (bazı kaynaklarda peer-to-peer diye geçer) bağlantı gerçekleştireceksin.
bunların ardından eğer sansın yaver giderse başarıya ulaşmak mümkün :)
quote:
Orjinalden alıntı: MaSSive
Boyle bir seyin olup olmayacagi bir ay once P990i topiginde sorulmustu,ben olamayacagi yonunde fikir belirtmistim.Fleshlord nickname li arkadas ise soyle bir yorumda bulunmustu.Onun yazdiklarini aynen aktariyorum buraya,belki ise yarar.
Eger bilgisayarının wifi kartını ad-hoc bağlantı için ayarlarsan ve ardından wifi kart ile ethernet arasında bir köprü yaratırsan bu mümkün. ancak yazıldığı kadar kolay olmayabilir bunu hayata geçirmek
Kullandığın işletim sistemi xp ise my network places altında show network connections u sec. ardından ethernet ve wifi bağlantılarını seçerek bridge connections'u seçeceksin.
Ardından bilgisayarının wifi kartı ile p990 arasında ad-hoc (bazı kaynaklarda peer-to-peer diye geçer) bağlantı gerçekleştireceksin.
bunların ardından eğer sansın yaver giderse başarıya ulaşmak mümkün :)
Teşekkür ederim arkadaşım.En azından bi başlangıç bilgisi vermiş oldun yakın zamanda wifi kart alıp deneyeceğim. Başka bilgi veya kaynak verecekj varsa şimdiden teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme