Şimdi Ara

(YARDIM)KRON XC 250 V FREN Mİ YOKSA MEKANİK DİSK Mİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
1.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sprintbisiklet.com/?newUrun=1&Id=731769&CatId=bs281708&Fstate=&/KRON-XC-250-V

Bugün bisikletçiye gittim. Kron xc 250 v fren var mekanikten kalmamış.Frenler arasında ne gibi farklar olur.Aynı fiyata başka bişeyler mi alayım.Çok kararsızım yardım bekliyorum.

Onun yerine şunu alayım mı? http://www.sprintbisiklet.com/?newUrun=1&Id=733043&CatId=bs281708&Fstate=&/26-SEDONA-701-21V-MD

Ya da bu pahalı biraz:http://www.sprintbisiklet.com/?newUrun=1&Id=425340&CatId=bs281708&Fstate=&/FORCE-530

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mammalia -- 13 Ağustos 2013; 17:03:55 >

• Hocam disk misk yalan. En iyisi pabuc. Diskin bakimi var. Ekstra ekipman. Duz yolda sureceksen diske gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilucifer85

Hocam disk misk yalan. En iyisi pabuc. Diskin bakimi var. Ekstra ekipman. Duz yolda sureceksen diske gerek yok

+1 disk para tuzağı çıktı pişmanım Birde xc 250 ler için maşası çok kötü diyorlardı.
  • Maşasına öyle diyorlar bilmiyorum 2 yıl garantisi var toprak yolda gidicem zaten çok hoplayıp zıplamam kırılmaz heralde o kadar da kötü değildir.Disk frenden vazgeçiyorum bakım ve çabuk bozulma gibi sorunlar var galiba v fren alayım o zaman.Aynı fiyata başka önrisi olan var mı? Kronun tipi iyi duruyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mammalia

Maşasına öyle diyorlar bilmiyorum 2 yıl garantisi var toprak yolda gidicem zaten çok hoplayıp zıplamam kırılmaz heralde o kadar da kötü değildir.Disk frenden vazgeçiyorum bakım ve çabuk bozulma gibi sorunlar var galiba v fren alayım o zaman.Aynı fiyata başka önrisi olan var mı? Kronun tipi iyi duruyor :)

bütçe ne kadar?
    Carraro 419 grunge öneririm fiyatı xc250 den biraz daha pahalıdır ama çok daha iyidir.
    Edit: satıştan kalkmış salcano 210 v siyahından bulursan tatından yenmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sgt.Gaz -- 13 Ağustos 2013; 19:01:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

Maşasına öyle diyorlar bilmiyorum 2 yıl garantisi var toprak yolda gidicem zaten çok hoplayıp zıplamam kırılmaz heralde o kadar da kötü değildir.Disk frenden vazgeçiyorum bakım ve çabuk bozulma gibi sorunlar var galiba v fren alayım o zaman.Aynı fiyata başka önrisi olan var mı? Kronun tipi iyi duruyor :)

bütçe ne kadar?
    Carraro 419 grunge öneririm fiyatı xc250 den biraz daha pahalıdır ama çok daha iyidir.

600 lira civarı.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sgt.Gaz

quote:

bütçe ne kadar?

600 lira civarı.

Hocam ben 2. El xc 250 aldim 400e. Bilmiyorum iyi mi yaptim kotu mu, ama bir sikontisi yok. Birtek akort ayari yaptiricam arka janta onu da ark yapacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• V Fren hem daha ucuzdur hem şehir içi performansı daha iyidir arıza çıkarmaz ferahtır kolaydır

Dağda mekanik diskte çok iyi iş yapmaz pek merak etme
  • v fren xc 250 aldım fena değil.
  • sırf çeşit olsun diye disk fren çıkardılar halbuki gereksiz.. V fren her türlü yeter.. ayrıca disk fren için ödeyeceğin fark ile bisiklete bi sürü ekipman alırsın on numara olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.