Şimdi Ara

[YARDIM]Kulaklıkta ses kaybı var nasıl düzeltebilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese selam. 5 gündür xiaomi piston hybrid kulaklık kullanıyorum. Bugün sabah okulda kulaklığı denediğimde sağ tarafından oldukça düşük ses gelmeye başladı. Önceki gece hiçbir sorunu yoktu. Nasıl düzeltebilirim acaba? 5 gün oldu kullanalı ve aliexpress ten aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuscu94 -- 5 Nisan 2016; 14:34:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kulaklık belli ki bozulmuş veya kulaklığın kanalı / ses çıkışı kulak kiriyle kapanmış. Dikkatlice bakın, olmadı aldığınız satıcıya söyleyin geri yollayın.
  • Kanalın tıkanma ihtimali yok gibi birşey daha 4 gün oldu kullanalı. yine de vakumladım belki çıkar diye ancak o da işe yaramadı. Geri irtibata geçeceğim inşallah bir sıkıntı olmaz. Teşekkür ederim yorum için :)
  • kuscu94 K kullanıcısına yanıt
    sonuç nedir? bende de aynı sorun varda o yuzden soruyorum
  • Hocam aynı kulaklık ise ben satıcı ile görüştüm video yolladım. Geri yollayın inceleyelim falan dedi veya kısmi para iadesi yapalım dedi. 15 dolar iade aldım onu bekliyorum.
  • Ben parçaladım sanırım armatürden kaynaklı sorun oluşuyor. Dinamik sürücüsünde hiçbir arıza yoktu.
  • kuscu94 K kullanıcısına yanıt
    Kaç yüz dolarlık Westone veya Shure veya hangis olursa olsun kulaklıkta sorun çıkabiliyorken, 15-20 dolarlık fabrikasyon üretim kulaklıkta sorun çıkabilmesi oldukça normaldir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mair kullanıcısına yanıt
    Yok hocam herhangi bir şikayetim olabilir sorun tabi. Tek problem yurtdışından alınca derdini anlatıp kanıtlamaya çalışmak. Bir de şanssız olmam biraz sinirimi bozdu aynı zamanda hem saat hem kulaklık gitti.
  • yurtdisindakinler bu tarz seyleri burdaki gibi pek problem etmiyor. bende problem yasadigim kulakliklar oldu. Astro mixamp bozuk geldi. Gonderdim ups ile adamlar tum masraflari karsiladi hatta ups verdigim adrese gelip kapidan alip gittiler bir kurus odemedim. Adamlar inceleme sonucu mixampin calistigini benden kaynakli bir problem oldugunu ama yinede yeni 0 urun gondereceklerini belirtip gonderdiler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.