Bildirim
yardim lazim
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
http://tr.asus.com/search.aspx?searchitem=1&searchkey=a8n
bu linkten a8n'nin hangi modeliyse bakabilirsin.. -
Teymenin belirttiği yerden marka modeli tam olarak bize bildirirsen veya sen bakarsan özelliklere oradan sorunun çözülür.
benim bildiğim kadarıylada desteklemiyor. Orada Asus Ucuz gelirken bide anakart al -
--------------------------------------------------------------------------------
A8N-SLI Premium
- AMD Soket 939 Athlon 64FX/Athlon 64 desteği
- AI Cool-Pipe
- AI Selector
- AMD Cool 'n' Quiet! Technology
- NVIDIA NFORCE4 SLI MCP
- PCI Express Mimarisi
- SATA 3Gb/s
galiba benimki bu hatirlamiorum tam ama asus sli oldugundan eminim sadece premium mu se mi onu bimiorum aslinda biliorum ama unuttum
bi yardima daha ihtiyacim var
jvs everio 30 gb 1.33 mp 15x optik 700 x digital zoom olan camera ne kadar haberi olan var mi
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- network stack nedir
- sembollerle kalp yapma
- laptop şarj ışığı yanıp sönüyor açılmıyor
- geçersiz api istek parametresi nedir
- laptop menteşe tamiri
- mavi ekran hatası
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- laptop ses gelmiyor
- telefon şarj olmuyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X