Sağlam rütbe demiyelimde Doğru insanlar erdem insanlar desek daha iyi olur forumda bu kişilerden aklıma gelen L.J , Num@n. Mstf. ; Texas_storm ; peka ;M@rt ( E harfini yazamıyorum bi yapamadım ) Gökér;Givenchi;Cenk suan aklıma gelen bunlar bu kişilerden istekde bulunabilirsin
arkadaş tüm saglam isimleri yazmış
yorum yok zaten Givenchi bu foruma çok önceden bayagı bi emegi geçmiş insandır
rütbeyle alakası yok dostum ben bugüne kadar o kadar char sattım hiç biri yüz yüze değildi yani güven meselesi sattığım charlardan en ufak bi problem gelmedi ve gelmicekte.....
Not:AKARA akar...
quote:
Orjinalden alıntı: MrYzC
quote:
Orjinalden alıntı: uNaFRaiD
quote:
Orjinalden alıntı: TheGu4rdian
Sağlam rütbe demiyelimde Doğru insanlar erdem insanlar desek daha iyi olur forumda bu kişilerden aklıma gelen L.J , Num@n . Mstf. ; Texas_storm ; peka ;M@rt ( E harfini yazamıyorum bi yapamadım ) Gökér;Givenchi;Cenk suan aklıma gelen bunlar bu kişilerden istekde bulunabilirsin
Sakın bu adama verme soyar 2nizin charınıda...
sen kimsin ki böyle konuşuyorsun.kimi tanıyorsun daha millete laf atma
mstf ya laf yok agır ol
1-2 günde anlayamazsın kimin ne olduğunu. Bunu anlamak için millete de danışmak çok mantıksızdır. Forumda az takılacaksın kime ne yapı falan filan bi bilgin olacak sonra ona göre takas edersin. Aksi takdirde topic açıp kim güvenilir falan yaparsan sen kaybedersin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme