Şimdi Ara

Yardim lazIM özellikle yüksek rütbelilerin yardimi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

şimdi forumlardan knight online hesabı alanlar oluyor

bende bunlardan birisyim

fakat güvenme meselesi var,

mesela uzaktan netten char alıp char vericez birbirimize

örnegin

bu forumdan char almak istiyorum satılık

adam adanada ben istanbul

neyse

nasıl yaparız güvenilir birşekilde yardım etmenizi istiyorum

forumdan. şu kişi yapar yapar diyorlar hep ama bana saglam isim lazım simdiden teşekkkürler

• Sağlam rütbe demiyelimde Doğru insanlar erdem insanlar desek daha iyi olur forumda bu kişilerden aklıma gelen
    L.J , Num@n . Mstf. ; Texas_storm ; peka ;M@rt ( E harfini yazamıyorum bi yapamadım )
    Gökér;Givenchi;Cenk suan aklıma gelen bunlar bu kişilerden istekde bulunabilirsin
  • yüz yüze olmadan yapma

sana tavsiyem kaç kişi dolandırıldı böylece malesef :(

yukardaki arkadaş verdiği isimler sağlam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BLoodRunsCoLD -- 8 Kasım 2007; 22:31:46 >
  • teşekkür ederim ben daha geniş bir araştırma yaparım

teşekkür ederim cogu kişide bu isimleri söylüyor

ama forumdan char almak 2. alternatifim

birde kimseye güven olmuyor bu devirde

yanlış anlamayın verdiginiz isimlere kastım yok

:)

tekrar teşekkür ederim evet yüzyüze olmadan almamaya calışacagım iyi gunler
  • quote:

Orjinalden alıntı: TheGu4rdian

Sağlam rütbe demiyelimde Doğru insanlar erdem insanlar desek daha iyi olur forumda bu kişilerden aklıma gelen
    L.J , Num@n . Mstf. ; Texas_storm ; peka ;M@rt ( E harfini yazamıyorum bi yapamadım )
    Gökér;Givenchi;Cenk suan aklıma gelen bunlar bu kişilerden istekde bulunabilirsin

Sakın bu adama verme soyar 2nizin charınıda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: uNaFRaiD

quote:

Sağlam rütbe demiyelimde Doğru insanlar erdem insanlar desek daha iyi olur forumda bu kişilerden aklıma gelen

fake you!! (bkz. f**k you)

• Neden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • RÜTBEYLE GÜVENİLİR ADAM OLUNMAZ DEĞİL RÜTBELİ ADAM ŞURDAN CUMHURBAŞKANI İNSE YANINA YİNE GÜVENME YÜZYÜZE YAP
  • forumdakileri sadece rütbesine göre seçeceksen yanlış yapacaksın tanıdığın güvendiğin bildiğin biri varsa forumda ona sorarsın ...
  • RÜTBEYE GÜVENME RÜTBE NEKİ.....1 ayda yarbay olanlar var...herzaman ALIŞVERİŞİNİ YÜZYÜZE AL GÜLÜM VER GÜLÜM ŞEKLİNDE YAP....
  • Rütbeye güvenme ..
    Yüzyüze yap alışverişini.
  • Rütbeyle Alakası Olduğunu Sanmıyorum Adam Yarbay Diye Güvenilecek Bir Özelliği Yoq Yüz Yüze Görüş Anca Öyle Sanal Alemden Hiç Deneme Bence
  • bak bana
    rütbe yarbay ama
    benim aracılığım ile böle bi olay yaparsanız
    soyup sokana ceviririm charlarınızı
    ama burdan güvenilir biri istiosan
    ya peka dır yada L.J

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BSG -- 8 Kasım 2007; 14:14:00 >
  • Bence netten Alım satım yapma yüz yüze gidersin işini halledersin.
    İnsanoğlu çiğ süt emmiş derler güvenemezsin kimseye.
    Tabiki bunun haricinde doğru dürüst insanlarda var onları tenzih ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: uNaFRaiD

quote:

sen kimsin ki böyle konuşuyorsun.kimi tanıyorsun daha millete laf atma

• acıkcası ılk mesajın ve char almaya kalkıyosun yada vermeye nasıl olcak durum onu bılemıyorum bence yüzyüze yapmanız daha mantıklı olcak yüzyüze olmuyorsa sana yakın ilden 1 arkadaş bak en son olmazsa takas yaparsınız ...
  • Birbirini çekemeyenler hemen fake üyelik açıp saldırıya gecıyor.Korkun yoksa fake uyelık acmadan gelır dıycegını o vakit dersin.
  • Adamın bılgılerını al t.c kımlık kartının fotokobısı , ev ve cep no , banka hesap no bunları bılıyosan adamın oturdugu yerı elınle koymus gıbı bulabılırsın.
  • mstf yani angelininthedark guvenilir ha bole adamları sımartırsanız daha çok kişiyi soyar .
  • valla kardeş istediği kadar rütbe olsun yüzyüze veya adamın tüm bilgilerini alıcaksın aynı şekilde oda senin gerekirse nüfs cüzdanının fotokopisini dahil internetten yollayacak sana eğer yüz yüze mümkün değilse
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.