Şimdi Ara

YARDIM LAZIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar benim aklıma dehasa fikirler geliyor ama kod yazmaktan o kadar uzağım ki öğrensem bile bir hocam olmadığımdan problemlerle karşılaştığımda soracak kimsem yok o yüzden en kolay şekilde mobil uygulama nasıl yapabilirim. Öğrenciyim ona göre cevap verirseniz sevinirim.

• Herşey bir tutorial ile başlar. Bu işin en kolayı, öğrencisi, mezunu yok. Tut indirip bakacaksın ve bilgisayarında uygulayacaksın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Arkadaşlar benim aklıma dehasa fikirler geliyor ama kod yazmaktan o kadar uzağım ki..."

Kod yazmak dışında başka şeylere de uzaksın anlaşılan. Önce biraz ana dilin üzerinde yoğunlaşman gerekli. Sonrasında daha rahat yol alabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stack -- 31 Ocak 2020; 21:6:14 >
  • Fikirler kafandayken devrimsel gelebilir. Ancak fikir ucuzdur. Değerli olan onu uygulama şeklindir. Ikı şekilde çözebilirsin. fikirini para ile birine yaptırırsın veya udemy denbir kurs ve yeterli zaman ile öğrenirsin. React native ile expo kullanabilirisin. Cok az donanım ihtiyacı ile emulator bile olmadan kendi telefonun ve vs code gibi hafif biride ile mobil uygulama geliştirebilirsin.
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Grammer Nazilerini pek sevmiyorum doğru yazmak zorunda mıyım? Türkçem kötü olamaz mı sanane arkadaşım insan gibi fikir sormuşuz konuyla alakalı konuşmak istersen buyur yaz. Sen hiç mi yazım hatası yapmıyorsun? ozaman da birileri gelip sana böyle ahkam kesse hoş olur mu? anlamıyorum yani söyledin de eline ne geçti boş vaktin çoksa kendini geliştir zaten biraz bilgili biri olsan böyle şeyler yazmanın çok boş olduğunu bilirsin hayatta başarılar çok bilmişler kIralı
  • kafu20 K kullanıcısına yanıt
    Soruyu sorup cevaplara 6 gün sonra bakan birisi daha. Tam tahmin ettiğim profilde birisi. En azından bakmışsın yine de, hiç bakmayan tipler de var.
    Az çok böyle durumları tecrübe ettiğimizden cevap yazmamak daha doğru oluyor
  • Stack S kullanıcısına yanıt
    Öteki forum başlıklarına da dönemedim çünkü bildirim gelmemişti bende üzülüyordum kimse yardımcı olmadı bildirim gelmiyor konuma diye sen bu formun Allahısın galiba herşeye neden burnunu sokuyorsun istersem 60 gün sonra bakarım sanane seni ne ilgilendirir ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardımmmm
    12 yıl önce açıldı
    Yardım gerekiyor
    2 yıl önce açıldı
    Yardım
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kafu20

Öteki forum başlıklarına da dönemedim çünkü bildirim gelmemişti bende üzülüyordum kimse yardımcı olmadı bildirim gelmiyor konuma diye sen bu formun Allahısın galiba herşeye neden burnunu sokuyorsun istersem 60 gün sonra bakarım sanane seni ne ilgilendirir ?
    Eğer inancın varsa önce "Allah" kavramını öğren. Yoksa ileri geri konuşup sağa sola işeme Sonra o sivilcelerini sık biraz rahatlasınlar.
    Eğer canının istediği zaman bakacaksan sana cevap yazacaklar da canlarının istedikleri zaman yazar ve silerler. Bu saygısızlıktır. Zaten bundan sonra sana cevap yazan olursa çok ilginç olur.

Sen bence "dehasa" fikirlerini boş ver. Başka şeylerle falan uğraş bence. Ayağa düşmüş yazılım sektörünü daha fazla ayağa düşürme istersen

• fikir bu işin %10 dan fazla olamaz teknik bilgi gerçek gücü gosterir yoksa facebook düsünmek iş bile degil mesele onun altını doldurabilmek
    eger bunu yapacak biri olsaydın coktan teknik destek almıstın muhtemelen paran da yok olsa burda nu konuyu da acmazdın

paran yok bilgin yok ama fikrin var senin gibileri cok gördüm,hocam kusura bakma once teknik bilgi sonra fikir yerinizde olsaydım profesyonel bir takviye alıp 1-2 sene bir şeyler uretecek duruma gelirdim,su an muazzam bir fikriniz olsa birine güvenip paylaşsanız onun olur.
  • cok tesekkürler biraz sert bir dille yazsanda gerçekleri duymak güzel para konusunda sıkıntım yok ama birine güvenipte fikirlerimi paylaşmak istemiyorum. Destrk almaya basladım java konusunda ama suan ki sıkıntım ne ne işe yarar kavrayamıyorum mesela println yazı göstermek için filan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @kafu20
    println konsola String ve int tipinde verileri basar ve kullanırken başına System.out koymalısın. System.out koymadan sadece println kullanmak istersen resimde görüldüğü gibi println metodunu yeniden tanımlamalısın:

YARDIM LAZIMM

fikir konusuna gelince fikir önemli tabi ki örneğin Stackoverflow'u tasarlayan Joel Spolsky Internette binlerce Troubleshooting ve Forum sitesi olmasına gerek yok dedi bu iş için 1 tek site olmalı şeklinde bir fikre sahipti ve Stackoverflow o fikrin bir sonucu. Fakat bu fikri paraya dönüştürüne kadar belki binlerce kişi işe aldı, milyonlarca dolar harcadı ki asıl önemli olan da o zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimse fikrinizi çalmaz, fikir değersizdir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.