Bildirim
YARDIM - LG BD560 Bluray player -YARDIM
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
acaba mkv lerde altyazi siyah kutu icindemi cikiyor -
Hayır. Türkçe karakter de destekliyor -
ben de mkv de altyazılar siyah kutuda cıkıyor beyler yapabileceğim birşey var mı LGBd570 benim ki -
ben de 570 alacagim ama bu siyah kutu icindeki alt yazidan dolayi samsung c5500 dusunuyorum -
bunu çözebilen kimse yok mu acaba ya bunun haricindeki herşey çok güzel birisne sordum kullnana yok demişti siyah kutu bana ama var düzeltebilen kimse yok mu -
Oynatamadığın BRRIP'ler DivX mi ? -
hocam yani oynatıyor da bdrip degil 720p de 1080p de sonu mkv olan her filme baktım hepsinde altyazı siyah kutuda? diğer tarz filmler normal onların altyazıları.yeni firmware uptade de yaptım bise değişmedi -
Diğer tarz dediklerin Blu-Ray ve DVD filmlerse bu normal, MKV farklı bir format onun altyazısıda değişik ve kutu içinde göstermesi senin playerın için normal bir durum.
Birde MKV'lere altyazıları gömmeyi dene ozaman sorun çözülebilir. -
Arkadaşlar ben de c5500 siparişi verdim sırf bu altyazı olayından dolayı.
Ama Bd 570 de gönlüm kaldı. -
Bluray rip filmleri oynatamıyorum (uzantısı mkv) . Diger mkv filmleri oynatıyor altyazı sıkıntım hiç olmadı. Arkadaşlar display tusuna altyazı kodunu degiştirirseniz belki sorun cözülür. -
selam arkadaşlar 15 gün önce darty den lg bd 560 blu ray player + 2 adet orjinal film (Star Trek ve İronman) hediye aldım.Blu ray player ile sadece 4 tane film izledim.5+1 ses sistemli blu ray alacağımdan bu cihazı satıyorum.Sıfırdan farksız bir cihazdır.Fiyat olarak 250 TL istiyorum ilgilenen arkadaşlara duyurulur. -
srt uzantılı bir alt yazı dosyasını aynı dizine koyun sorun kalamyabilir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X