Şimdi Ara

[Yardım]Lg x130 . Overclock & Bios Güncelleme .Parça Yükseltme v.s

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar.başlıkta da belirttiğim gibi LG X-130 Almayı düşünüyorum

Aldıgımdaki saf özelliklerini nasıl yükseltebilirim ?
    Ne kadar etkisi olur

Kullanmam gereken asıl işletim sistemi nedir

Kullanmadan önce yapılması gerekenler

CEVAPLARINIZI BEKLİYORM TEŞEKKÜRLER

• arkadaşım lg x130 la ılgılı forumda bir inceleme var oradan bakabılırsın ayrıca o forumda lg x130 la ılgılı baya problem oldugu soylenıyor.

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=36365219&p=1
  • Sorunlardan birisi
    Bios güncellemesi
    Diğeri ise fanların aşırı çalışması.
    2 sininde çözümü verilmiş ..

N150 ve x130 arasında kararsız kaldım ..
  • dikkat ettiysen bios güncellmesinin kendisi bile problemli ben uzun sure arastırdım x130 alacaktım neredeyse ama pişman olmaya gerek yok diye düşündüm aslında bakarsan kısa sure sonra daha degısık versıyonlarıyla yenı netbooklar gelecek bu sebeple suankı netbooklar cok cok ucuz olacak herkes notebookunun yanına bırde netbook alacak yanı ,ama illa alacam dıyorsan eger n150 nin 2gb ramli olanını al onunla ılgılı henuz bı problem işitmedim ayrıyetten cokta estetık duruyo samsung cok guzel işler yapıo bu aralar...İyi forumlar
  • x130 ekranı nc10a nazaran 0.1 daha küçük ve ev dışında kullanıcaksan parlak ekran güneşte yansıma yapabilir.

Onun dışında ses ve ısınma samsunga göre kötü bir seviyede ama rahatsız etmiyor.

Hoparlör sesi ise netbook için tatmin edici düzeyde özellikle samsung nc10a göre.
  • NC10 dediğiniz?

N210 mu ?

Parlak ekran konsunda dşarda kullanmam hakknda benmde teredütlerim var.Ancak genellikle evde sabit duracağından görsellk ki parlak ekran tercihim
  • su anda samsungun en populer ve encok satan netbooku nc10 degıl n150 dir
    n150 hakıkaten saglam ve alınabılır bır netbook ben sahsen tavsıye ederım tabıkı bnm dusuncem beklemek cunku yakın zamanda harıcı ekran kartlı yenı ıslemcılı netbooklar gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

su anda samsungun en populer ve encok satan netbooku nc10 degıl n150 dir
    n150 hakıkaten saglam ve alınabılır bır netbook ben sahsen tavsıye ederım tabıkı bnm dusuncem beklemek cunku yakın zamanda harıcı ekran kartlı yenı ıslemcılı netbooklar gelecek

Bunu neye dayanarak söylüyorsunuz? Haber falan varsa okumak isterim.

not: Yeni netbookarın geleceğini nereden biliyosunuz:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amboleos -- 30 Haziran 2010; 22:08:47 >
  • Bunun ılk orneklerınden bırını verebılırım Dell Minibook 1012 üründe INVIDIA ION chipi bulunmakta bildiğimiz gibi tüm netbooklarda hemen hemen benzer özellikler var örneğin 1024*600 çözünürlük var hepsinde örneğini verdiğim bu netbookta ise 1366*768 çözünürlüğe sahip diğer netbooklara göre bazı kolaylıkları var örneğin....
    1-codec vs. işlemlerle uğraşmadan sıkıntısız 720p film izleme!!!
    2-diğer netbooklarda oyunların cogu acılmazken genelde cozunurluk problemlerı oluyor bu netbookta boyle sıkıntılara yer yok

yeni netbookların gelecegını bilmek için çok kafa yormaya gerek yok teknolojı hergun gelişiyor elektronık aletlerdekı polıtıka halen devam etmekte o polıtıka nedır peki sankı bu eloktronık devlerı daha kalıtelı bır netbook yapamıyorlarmı HAYIR yapıyorlar elbette ama once su an elimizde olan netbookları harcayacagızki yenileri gelmeye baslasın..sorarım size n270 işlemci cıkalı 3 bilemedin 4 sene oldu ardından 280 onun ardından n450 z520 kac kere yenılenmış şimdi ise biraz arastırma yapılarak sonucta internet cagındayız yeni işlemcili yenı versiyon netbookların geleceğini bilmek inanın hiç güç değil harici ekran kartlı, daha gelişmiş işlemcilerle yeni netbooklar bizleri bekliyor bnm tavsıyem su yenı netbooklar geldıgınde su ankıler yarı yarıya dusecek ınsanlar cep. tel. degıstırır gibi netbook degıstırecek bence beklemelı sonuçta para kolay kazanılmıyor...
    yok illa alacam diyorsanız n150 öneririm ...

• quote:

Orijinalden alıntı: YalimNoyan

Sorunlardan birisi
    Bios güncellemesi
    Diğeri ise fanların aşırı çalışması.
    2 sininde çözümü verilmiş ..

N150 ve x130 arasında kararsız kaldım ..

X310 la N150 karşılaştırılamaz bile tabiki N150
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuna4141

Bunun ılk orneklerınden bırını verebılırım Dell Minibook 1012 üründe INVIDIA ION chipi bulunmakta bildiğimiz gibi tüm netbooklarda hemen hemen benzer özellikler var örneğin 1024*600 çözünürlük var hepsinde örneğini verdiğim bu netbookta ise 1366*768 çözünürlüğe sahip diğer netbooklara göre bazı kolaylıkları var örneğin....
    1-codec vs. işlemlerle uğraşmadan sıkıntısız 720p film izleme!!!
    2-diğer netbooklarda oyunların cogu acılmazken genelde cozunurluk problemlerı oluyor bu netbookta boyle sıkıntılara yer yok

yeni netbookların gelecegını bilmek için çok kafa yormaya gerek yok teknolojı hergun gelişiyor elektronık aletlerdekı polıtıka halen devam etmekte o polıtıka nedır peki sankı bu eloktronık devlerı daha kalıtelı bır netbook yapamıyorlarmı HAYIR yapıyorlar elbette ama once su an elimizde olan netbookları harcayacagızki yenileri gelmeye baslasın..sorarım size n270 işlemci cıkalı 3 bilemedin 4 sene oldu ardından 280 onun ardından n450 z520 kac kere yenılenmış şimdi ise biraz arastırma yapılarak sonucta internet cagındayız yeni işlemcili yenı versiyon netbookların geleceğini bilmek inanın hiç güç değil harici ekran kartlı, daha gelişmiş işlemcilerle yeni netbooklar bizleri bekliyor bnm tavsıyem su yenı netbooklar geldıgınde su ankıler yarı yarıya dusecek ınsanlar cep. tel. degıstırır gibi netbook degıstırecek bence beklemelı sonuçta para kolay kazanılmıyor...
    yok illa alacam diyorsanız n150 öneririm ...

Kesinlikle inceliycem bunu çok güzel özellikler bakımından :) Çok teşekkürler

• incelemede fayda var tabiki yardımcı olduysam ne mutlu iyi forumlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.