Şimdi Ara

yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 300 350 ytl kadar param war baktım ki sıfır alınca kaliteli bir sey alınmıo 2. elde neler war bi yardım etseniz

• 2.el bolumunden bakip secebilirsin yada ne dusundugunu soyersen bizde fikrimizi beyan ederiz
  • döviz kurları yükselmeden önce benim bi tanıdık 330 felan k750i almıştı ikinci el eğer bulabilrsen temiz bişey k750i derim ama sen nası bişi istediğini yaz bizde ona göre yorum yapalım
  • mp3 bt video hafıza yüksek olsun bu tür
  • quote:

Orjinalden alıntı: dvdcombo

mp3 bt video hafıza yüksek olsun bu tür

ARKADAŞIM İMZAMDA D 500 VAR 96 MBYT DAHİLİ HAFIZA FOTOLARIDA İMZAMDA VAR 1,3 LER İÇİNDE GAYET BAŞARILI FOTOYA SAHİP SES ÇOK İYİ VE YETERLİ DIŞ SESTE SOUND MATE İLE ÇOGU TELDEN ÇOK YÜKSEK SES ÇIKARTIYOR.SAGLAMLIK ÇOK İYİ VE TİPİDE GAYET HOŞ 2005 YILININ EN İYİ TELEFONU SEÇİLDİ VE HALADA YENİ ÇIKAN BİR ÇOK 1,3 LERE VE 2 MEGA PİKSELLERE KAFA TUTAR.HAFIZA ÖNEMLİ İSE EN İYİ TEL ŞUANDA BİRAZ ÜSTE ÇIKARSAN SAMSUNG X 700
  • eğer ben müsaitseniz pm atabilirsiniz
  • saol ama kapaklı tellerle pek aram olmadıgını gecenlerde ogrendim (bi tane bozdum da)
  • quote:

saol ama kapaklı tellerle pek aram olmadıgını gecenlerde ogrendim (bi tane bozdum da)

SAMSUNG KAPAKLI TELDE EN İYİSİDİR VE SAGLAM TELLER ÜRETİR.OZAMAN X 700 E BAK O KAPAKLI DEGİL.
  • quote:

eğer ben müsaitseniz pm atabilirsiniz

güzel cümle
  • Zaten nicki iptal olmus musait olsada PM atilmaz :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.