Hazır bulacağınız köprüler , sanayi tipi , 50 60 Hz i doğrultabilecek yavaş , iri ve pahalı köprüler olacaktır. Tavsiyem , PSU larda kullanılan tarz hızlı schottky diyotlarla köprüyü kendiniz yapmanız olacaktır. TO220 kılıflı yüksek amperli hızlı diyotlar piyasada bolca ve pahalı olmayan fiyatlarla bulunabiliyor kardeşim. Saygılar.
Teşekkürler. İlk denemede hazır bir köprü kullanacağım. Verim alamazsam tavsiyeniz üzerine kendim yapacağım.
750kv fırçasız motor elime ulaştı. Nimh pil ve köprü de yarın gelecek. Sırada kapasitör var. Henüz nasıl bir şey kullanacağımı bilmiyorum.
Bugün Ankara'da Konya sokağa gideceğim. Bir kapasitör ve bahsettiğiniz schottky diyotlardan alacağım.
2200uf 50v kapasitör kullandım. İlk deneme gayet başarılı. 3650 dd'de 5.4 volt aldım. 13000'e çıkınca bu sayı oldukça artar. Şimdi tek mesele acaba elimdeki regülatör bu akımı kaldıracak mı? Haftasonu onu deneyeceğim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme