siteme Flash Slideshow Maker Professional programında hazırladığım slide gösterisini koydum. önizlemede çalışıyodu. fakat şimdi güncellediğimde hiçbişey görünmüyo. programda sadece flash maker programının kaydettiği .swf uzantılı dosyayı açtım ve siteye yerlerştirdim. acaba sitede görünmesi için ne yapmalıyım. kısacası Flash Slideshow Maker Professional programıyla hazırlanan sunuyu siteme nasıl koyabilirim.. yardımcı olursanız sevinirim.
resimli şiirler yazan yerin altında olması lazım aslında..
hadi beyler bi yardım lütfen. bilen anlayan yok mu??
siz sitenizi hazırlarken yanlışlıkla bir kod koymuş olabilirsiniz.veya resmi koymamış olabilirsiniz.
daha açık bi şekilde anlatacak arkadaş yok mu?? kısacası sıfırdan bu programla hazırlanan bir şeyi sitemize nasıl koycaz??
@mcudy sağol
ihtimaller türkçe karakter kullanmışındır, hostta doğruyere atmamışındır, program kısıtlı sürüm olabilir...vs. vs.
size tavsiyem flash programının kendiisinde bulunan photo slideshow u kullanın. file-new-templates-photo slideshow- sonrasında düzenleme yapmanız gerek.
hosta hangi dosyları atacağımızı söylersen kardeşim tam süper olur sdiye düşünüyorum
Merhaba kardeş. Flash Silideshow maker yardımı istemişin. Eğer hallettinse sorununu bu mesajımı dikkate alma. Şimdi ben sana anlatayım bu programla hazırladığın swf uzantılı dosyayı nasıl web sayfana koyacağına. Kardeş program muhtemelen Belgelerim/Flash Slideshow Maker Professional dizinine oluşturmaktadır hazırladığın flash dosyanı. Bu dizinde "output" adında klasörün içine oluşturur sitene eklemek istediğin dosyayı. Kardeş "output" içerisinde oluşturduğun albüm site halindedir. index dosyası vardır. o klasördeki her şeyi sitene ekleyeceksin. hazırladığın flash dosyasını çalıştırmak için ise flash dosyasının index dosyasını köprüleyeceksin. Kusura bakma bu saatte bu kadar anlatabildim. özelden yazabilirsin yardımcı olmaya çalışırım. BEn kullanıyorum bu programı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme