Şimdi Ara

YARDIM LÜTFEN,Monitör alıcam araştırdım,ama EN İYİSİ için...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayar alıcam aslında tamamladım fazla bişey kalmadı MONİTÖR İÇİN EN İYİSİNİ ARIYORUM,çizim yapıyorum ve oyun oynuyorum genelde, bikaç istediğim özellik var monitör konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim...

***EN AZ;

-- 19"
    -- 1280 x 1024 piksel
    -- 700:1 kontrast oranı
    -- 500 nit parlaklık 500 cd/m2
    -- lcd tavsiyeniz için 4 ve 8 ms çok önemli değil
    -- ve olursa harika olur hd çıkışı olsun ama hiçbirinde yoksa da napalım:)
    -- diğer en iyi ve güncel çıkışlar (kablo)
    .....

fiyat sorun değil olmuşken en iyisi olsun ama bu özelliklerden DAHA İYİSİ olsun

MESAJA BAKAN DÜŞÜNEN YORUM YAPAN YARDIMCI OLMAYA ÇALIŞAN HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM...

• http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16824009089

mesela bu monitör nasıl?acer monitörde nası?fiyatı nasıl?türkiyeye bu yoldan ürün getirtmek nekadar sorunsuz olur?

teşekkürler saygılar
  • eğer çizim yapıyorsan 20"'ten aşağı monitörlere bakma. Bütçen ne kadar para sorun değil demişsin. Çizim ve grafik çalışmaları için üretilen özel monitörler var. IIyama veya Eloi gibi 1000$'lık fiyatları var.
  • Bende NEC (Japon Malı) Almayı Düşünüyorum Kardeş Çünkü "0" Ölü Piksel Garantisi Var Sony Gibi 3-5 Tane Olacak Demiyor..

2 ms'lik Monitörü Var Ama Henüz İthalatçısı Buraya Getirtmedi Ne Hkmetse...
  • philips 190X6FB istediğin özelliklere sahip bir monitordur.0 ölü piksel garantisi olduğu gibi perfect panel kullanılmaktadır.
  • ever bu özellikler var ama bana daha fazlası gerek yani hiç olmazsa pihlips olur ama çok teşekkürler mesajın için...
  • NEC gerçekten güzel düşündüklerimin arasında ama aklım verdiğim linkteki acer a takıldı nasıl o monitör?fiyatıda gayet uygun tabi getirtilebilinirse:)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.