Şimdi Ara

Yardım Lütfen palio 1.2 16V Lpg'li (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar 2005 model 1.3 80000'de palio multijet buldum klimasız en son 13000'e düştü ilk sahibinden
    sadece iki parçada boya var
    bu araç için düşünceleriniz nedir?
    Fiyat olarak iyimi yada tavsiye eder misiniz?
    Düşüncem 1.2'nin birde tüplü olursa hep zorlanacağı yönünde
    sonuçta her zaman tek başıma olmayacam arabada, bagaj+yolcu
    ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade83

Arkadaşlar 2005 model 1.3 80000'de palio multijet buldum klimasız en son 13000'e düştü ilk sahibinden
    sadece iki parçada boya var
    bu araç için düşünceleriniz nedir?
    Fiyat olarak iyimi yada tavsiye eder misiniz?
    Düşüncem 1.2'nin birde tüplü olursa hep zorlanacağı yönünde
    sonuçta her zaman tek başıma olmayacam arabada, bagaj+yolcu
    ne dersiniz?

Araç bakımlıysa Multijet çok iyi bir seçim olur.

Bu arada 1.2 rahat taşıyor kasayı sıralı LPG de de birşey farkedeceğini sanmıyorum.
  • Ya bizim arkadaşlarda da vardı 1.2 leri çok yakıyor dediler...
    Ben de palio almaya niyetlenmiştim çok yaktığını öğrenince soğumuştum..
  • 1.2 16v şehir içi 7-7.5 benzin yakar lpgde 8.5litre yakıyor
    Şehirdışı sabit 100km hızda 5.3 5.5 benzin lpgde 6.5 yakıyor.

Ankda Lpg(daha ucuz yerlerde var ben hep totalden alıyorum) 1.44x8.5=12.24kuruş kmde yakıyor
    1.44x6.5=9.36 kuruş kmde yakıyor
  • Kilometrede 10 kuruşun altında yakan galiba tek otomobil/motor/yakıt sistemi kombinasyonu FIAT PALIO 1.2 16V Sıralı Sistem LPG. Ayrıca trigger kayışı ile ilgili olarak kayışın içindeki kordlar kopma oranına bağlı olarak 4 yılda bir, maksimum 5 yılda bir ve şayet 6 yıldır değiştirilmemişse kopma nedeni ile üst kapaktaki valflerin pistonlara çarpıp bunları delmesi, yeni motor kadar masrafa yol açması kaçınılmazdır.

Çok kilometre yapanlar kadar az kilometre yapanlar da olacağından bu tür ömürlü parçalara hem kilometre, hem süre sıınrlaması riskleri ortadan kaldırmak için getirilmiştir. En iyisi tabi ki çift zincir tahrik ve kumandalı eksantrik mili kontrolü ama bu hususta FIAT biraz geri planda kaldı.

quote:

Orjinalden alıntı: MAJAY

1.2 16v şehir içi 7-7.5 benzin yakar lpgde 8.5litre yakıyor

Ankda Lpg(daha ucuz yerlerde var ben hep totalden alıyorum) 1.44x8.5=12.24kuruş kmde yakıyor

• quote:

Orjinalden alıntı: Taner Göde

Kilometrede 10 kuruşun altında yakan galiba tek otomobil/motor/yakıt sistemi kombinasyonu FIAT PALIO 1.2 16V Sıralı Sistem LPG. Ayrıca trigger kayışı ile ilgili olarak kayışın içindeki kordlar kopma oranına bağlı olarak 4 yılda bir, maksimum 5 yılda bir ve şayet 6 yıldır değiştirilmemişse kopma nedeni ile üst kapaktaki valflerin pistonlara çarpıp bunları delmesi, yeni motor kadar masrafa yol açması kaçınılmazdır.

Çok kilometre yapanlar kadar az kilometre yapanlar da olacağından bu tür ömürlü parçalara hem kilometre, hem süre sıınrlaması riskleri ortadan kaldırmak için getirilmiştir. En iyisi tabi ki çift zincir tahrik ve kumandalı eksantrik mili kontrolü ama bu hususta FIAT biraz geri planda kaldı.

quote:

Orjinalden alıntı: MAJAY

1.2 16v şehir içi 7-7.5 benzin yakar lpgde 8.5litre yakıyor

Benim aracın değeleri bu şekilde ama tahmin ediyorum LPGli bir HONDA JAZZ ,TOYOTA YARİS daha az yakacaktır.

• iyi seçim
  • 2005 1,2 8v arabam vardı.2010 yılında sattım şimdilerde 16v ve klimalı temizini bulmaya çalışıyorum.bu arabalar kullanışı çok iyi ve sorun arıza çıkarmayan
    bir araba 2007-2011 arası Beyaz palio arıyorum 1,2-1,4 artık neyi temiz bulursam alacağım paliodan sonra bir araba aldım inanın onun yerini tutmadı.
    Almak isteyenler tereddüt etmeden tavsiye ederim.
    HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi webercan -- 4 Kasım 2013; 12:34:47 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.