Bildirim
Yardım Lütfen palio 1.2 16V Lpg'li
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşım fiyatı çok iyi pazarlık yaparsan 12 bine bağlarsın.Kaçırma derim.
Not:
Konu başlığı içerikle aynı olmalıdır.Yönetici beni uyarmıştıda
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainblack -- 27 Haziran 2009; 20:56:31 > -
iyide arac kac model?quote:
Orijinalden alıntı: rainblack
Not:
Konu başlığı içerikle aynı olmalıdır.Yönetici beni uyarmıştıda
gecen hafta 2001 Corsa 1.2 54000 kmdeki araci bir arkadasa 11 bine aldik.
eger alacaganiz arac dusuk modelliyse bence cok, yuksek modelliyse sunnet olsun diye pazarlik yapilabilir.
surusu kolay, keyifli bir aractir.
-
Fiat'ın bakımları kaç binde bir geliyor. 51000'de neden triger değiştirir bir araç?quote:
Orijinalden alıntı: rainblack
Not:
Konu başlığı içerikle aynı olmalıdır.Yönetici beni uyarmıştıda -
quote:
Orijinalden alıntı: Ünal
Fiat'ın bakımları kaç binde bir geliyor. 51000'de neden triger değiştirir bir araç?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz
Fiat'ın bakımları kaç binde bir geliyor. 51000'de neden triger değiştirir bir araç?
iyi yakalamissin, kutlarim
-
2004 model yazmamışım pardon
Trigger 60000 de değişiyormuş zaten bakımda değiştirmiş adam
13500 istiyordu 13000 e düştü 12500'e verirse alıyım mı ne dersiniz? -
eger gercekten temizse,quote:
Orijinalden alıntı: blade83
2004 model yazmamışım pardon
Trigger 60000 de değişiyormuş zaten bakımda değiştirmiş adam
13500 istiyordu 13000 e düştü 12500'e verirse alıyım mı ne dersiniz?
icinize siniyorsa, 12500 iyi bir fiyat, alin derim. ama trigeri sorgulayin bence kimse 10 bin km sonraki agir masrafi onceden yapmaz. -
quote:
Orijinalden alıntı: emtue
eger gercekten temizse,
icinize siniyorsa, 12500 iyi bir fiyat, alin derim. ama trigeri sorgulayin bence kimse 10 bin km sonraki agir masrafi onceden yapmaz.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: emtue
eger gercekten temizse,
icinize siniyorsa, 12500 iyi bir fiyat, alin derim. ama trigeri sorgulayin bence kimse 10 bin km sonraki agir masrafi onceden yapmaz.
Teşekkürler
internetten baktım şimdi palio trigger değişimi 45000 yazıyor kafam karıştı bu araçların triggeri kaç km de değişir acaba?
-
quote:
Orijinalden alıntı: blade83quote:
eger gercekten temizse,
Teşekkürler
internetten baktım şimdi palio trigger değişimi 45000 yazıyor kafam karıştı bu araçların triggeri kaç km de değişir acaba?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: blade83
quote:
eger gercekten temizse,
Teşekkürler
benim 2001 den bu yana sienam var, triger ilk 100 binde degisti fakat sonra degistimedim, bir ara babamlar kullandi onlarin yagini bile degistirdigini sanmiyorum pek sevmezler bakimi su an 350 binde. fakat seyir halinde koparsa motorda ciddi sorunlara yol aciyor eger sitesindeki servis klavuzunda 45 bin yaziyorsa 45 bindedir. km orjinalse senede 10 bin km kullanilmis LPG'si hazir bir arac. bence gayet guzel..
edit: sitesinde klavuzu bulamadim 444 22 55 i arayip sorun, 7/24 arayabilirsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 27 Haziran 2009; 21:40:03 >
-
quote:
Alıntıları Gösterquote:
Ünal benzinliler 15 binde dizelleri 10 binde bir bakıma giriyor
Triger kayışı km dolmasa bile 5 yıl sonra değiştirilmesi gerekiyor zamanla özelliğini yitirdiği için.
45000 km de değişim ilk kasa paliolar için. Yeni kasa 1.2 ler ya 80 binde ya 90 binde değiştiriliyordu sanırım net bilemiyorum malesef.
-
2004 model sonuçta 5 yaşında araç isterse 30.000 de olsun yine değiştirilir. Biz bir alemiz zaten değiştirmedik desek masraf açar fiyat düşürürüm deriz, değiştiği zamanda niye değiştirildi diye sorarız.. Fiyata gelince aracın kazası felan yoksa 12-12.5 gibi uygundur.quote:
Orijinalden alıntı: Energeticquote:
Ünal benzinliler 15 binde dizelleri 10 binde bir bakıma giriyor
Triger kayışı km dolmasa bile 5 yıl sonra değiştirilmesi gerekiyor zamanla özelliğini yitirdiği için.
45000 km de değişim ilk kasa paliolar için. Yeni kasa 1.2 ler ya 80 binde ya 90 binde değiştiriliyordu sanırım net bilemiyorum malesef.
Alıntıları Göster
-
Teşekkürler arkadaşlar ExTReMee nin dediğigibi 5 sene dolduğu için triggeri değiştirmek gerekiyormuş. Araçta sadece sağ çamurluk değişmiş 4 lastiği 3 ay önce almış başka bir sıkıntısıda yokmuş yarın görmeye gidecem kısmetsequote:
Orijinalden alıntı: ExTReMee
2004 model sonuçta 5 yaşında araç isterse 30.000 de olsun yine değiştirilir. Biz bir alemiz zaten değiştirmedik desek masraf açar fiyat düşürürüm deriz, değiştiği zamanda niye değiştirildi diye sorarız.. Fiyata gelince aracın kazası felan yoksa 12-12.5 gibi uygundur.
Alıntıları Göster
-
Palio ların beğenmeyeni çoktur fakat ben tersini düşünüyorum. İyi araçtır sorun çıkarmaz. temiz ve sorunu yoksa tavsiye ederim.quote:
Orijinalden alıntı: blade83
Teşekkürler arkadaşlar ExTReMee nin dediğigibi 5 sene dolduğu için triggeri değiştirmek gerekiyormuş. Araçta sadece sağ çamurluk değişmiş 4 lastiği 3 ay önce almış başka bir sıkıntısıda yokmuş yarın görmeye gidecem kısmetse
Alıntıları Göster -
2003 60.000'de lpg'siz 10.500'e 3 ay önce zor sattık.quote:
Orijinalden alıntı: yüksel75
Palio ların beğenmeyeni çoktur fakat ben tersini düşünüyorum. İyi araçtır sorun çıkarmaz. temiz ve sorunu yoksa tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
fiyatlar artmış da olabilir. sen bilirsin. -
quote:
Orijinalden alıntı: tapdk
2003 60.000'de lpg'siz 10.500'e 3 ay önce zor sattık.
fiyatlar artmış da olabilir. sen bilirsin.
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: tapdk
16v mi 8v miydi sizin araba? -
quote:
Orijinalden alıntı: tapdk
Alıntıları Gösterquote:
2001 Palio sattım ben o paraya tertemizdi tabi. Seninki ya kazalıdır ya Tek kapı Van.
-
ufak kazası vardı, 16 v.quote:
Orijinalden alıntı: ExTReMeequote:
2001 Palio sattım ben o paraya tertemizdi tabi. Seninki ya kazalıdır ya Tek kapı Van.
Alıntıları Göster -
quote:
Arkadaşlar
2004 model palio 1.2 16V Lpg'li
54000 km'de
klima havayastığı var
tüm bakımları yapılmış trigger falan 3000 km önce değiştirilmiş
13000'e bırakıyor fiyat çok mu normal mi araca göre?
Bu soruya benden daha iyi cevap verecek yoktur herhalde.yazdıgın özelliklerdeki aracım var 2004 model sıfır almıştım halen kullanıyorum BRC lpg taktırdım.şuana kadar hiçbir sorun ve masrafla karşılasmadım uzun yol tecrubelerımde oldu.
Fiyatı makul 13den aşağı inmesede arac diri ve temiz görünüyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
Triger konusu da bizim araçlarınki 120bin km değişiyor kitapçıkta ve serviste aynen böyledir yalnız 5yıl doldurmuşsa km bakılmaksızın değiştirilir örnek bende 60binde km değiştirdim.
LPG markası nedir bilmiyorum ama BRC ben 1500taktırdım ruhsat masrafı vs vs 1700mal oldu.
Triger parçaları 150lira işcilikte 100liradır bakımları yapılmış bir araçsa siz aracı 13değil 11.5 civarlarına almış oluyosunuz. İyigünler.
-
Bizim sienada 2001 model 48 binde değiştir trigeri.Aracımızda temiz yani arkdasların dedikleri gibi özelligini yitiriyormus mu yıprıyormuymus bişi oluyormus:)Palıoyuda öneririm dayımda vardı 1.2 motor hb bir arac olan palıoyu çok rahat tasıyor.quote:
Orijinalden alıntı: MAJAYquote:
Arkadaşlar
2004 model palio 1.2 16V Lpg'li
54000 km'de
klima havayastığı var
tüm bakımları yapılmış trigger falan 3000 km önce değiştirilmiş
13000'e bırakıyor fiyat çok mu normal mi araca göre?
Bu soruya benden daha iyi cevap verecek yoktur herhalde.yazdıgın özelliklerdeki aracım var 2004 model sıfır almıştım halen kullanıyorum BRC lpg taktırdım.şuana kadar hiçbir sorun ve masrafla karşılasmadım uzun yol tecrubelerımde oldu.
Fiyatı makul 13den aşağı inmesede arac diri ve temiz görünüyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
Triger konusu da bizim araçlarınki 120bin km değişiyor kitapçıkta ve serviste aynen böyledir yalnız 5yıl doldurmuşsa km bakılmaksızın değiştirilir örnek bende 60binde km değiştirdim.
LPG markası nedir bilmiyorum ama BRC ben 1500taktırdım ruhsat masrafı vs vs 1700mal oldu.
Triger parçaları 150lira işcilikte 100liradır bakımları yapılmış bir araçsa siz aracı 13değil 11.5 civarlarına almış oluyosunuz. İyigünler.
-
ikinci el bir araç almışsanız her an her şey olabilme ihtimali çok yüksek.özelliklede ülkemizde diye düşünüyorum.kimbilir bu araç kaç km dedir gerçek olarak tabi..trigerde böyle bir senaryo yani bence.quote:
Alıntıları Göster
quote:
Benzer içerikler
- fiorino otomatik vites alınır mı
- citroen c4 cactus yorumlar
- honda jazz yorum
- range rover en sorunsuz motor
- seat ibiza yorumları
- renault logan
- uçan araba fiyatları
- renault arkana fiyat
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X