Şimdi Ara

Yardım Lütfen palio 1.2 16V Lpg'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
5.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    2004 model palio 1.2 16V Lpg'li
    54000 km'de
    klima havayastığı var
    tüm bakımları yapılmış trigger falan 3000 km önce değiştirilmiş
    13000'e bırakıyor fiyat çok mu normal mi araca göre?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blade83 -- 27 Haziran 2009; 21:21:59 >

• Arkadaşım fiyatı çok iyi pazarlık yaparsan 12 bine bağlarsın.Kaçırma derim.
    Not:
    Konu başlığı içerikle aynı olmalıdır.Yönetici beni uyarmıştıda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rainblack -- 27 Haziran 2009; 20:56:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rainblack

Arkadaşım fiyatı çok iyi pazarlık yaparsan 12 bine bağlarsın.Kaçırma derim.
    Not:
    iyide arac kac model?

gecen hafta 2001 Corsa 1.2 54000 kmdeki araci bir arkadasa 11 bine aldik.

eger alacaganiz arac dusuk modelliyse bence cok, yuksek modelliyse sunnet olsun diye pazarlik yapilabilir.

surusu kolay, keyifli bir aractir.

• quote:

Orijinalden alıntı: rainblack

Arkadaşım fiyatı çok iyi pazarlık yaparsan 12 bine bağlarsın.Kaçırma derim.
    Not:
    Fiat'ın bakımları kaç binde bir geliyor. 51000'de neden triger değiştirir bir araç?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

Fiat'ın bakımları kaç binde bir geliyor. 51000'de neden triger değiştirir bir araç?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Ünal Korkmaz

iyi yakalamissin, kutlarim

• 2004 model yazmamışım pardon
    Trigger 60000 de değişiyormuş zaten bakımda değiştirmiş adam
    13500 istiyordu 13000 e düştü 12500'e verirse alıyım mı ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blade83

2004 model yazmamışım pardon
    Trigger 60000 de değişiyormuş zaten bakımda değiştirmiş adam
    13500 istiyordu 13000 e düştü 12500'e verirse alıyım mı ne dersiniz?
    eger gercekten temizse,

icinize siniyorsa, 12500 iyi bir fiyat, alin derim. ama trigeri sorgulayin bence kimse 10 bin km sonraki agir masrafi onceden yapmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Albea 1.4 8V Fire Motor Yardım!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: emtue

eger gercekten temizse,

icinize siniyorsa, 12500 iyi bir fiyat, alin derim. ama trigeri sorgulayin bence kimse 10 bin km sonraki agir masrafi onceden yapmaz.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: emtue

eger gercekten temizse,

Teşekkürler
    internetten baktım şimdi palio trigger değişimi 45000 yazıyor kafam karıştı bu araçların triggeri kaç km de değişir acaba?

• quote:

quote:

eger gercekten temizse,

Teşekkürler
    internetten baktım şimdi palio trigger değişimi 45000 yazıyor kafam karıştı bu araçların triggeri kaç km de değişir acaba?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: blade83

quote:

eger gercekten temizse,

Teşekkürler

benim 2001 den bu yana sienam var, triger ilk 100 binde degisti fakat sonra degistimedim, bir ara babamlar kullandi onlarin yagini bile degistirdigini sanmiyorum pek sevmezler bakimi su an 350 binde. fakat seyir halinde koparsa motorda ciddi sorunlara yol aciyor eger sitesindeki servis klavuzunda 45 bin yaziyorsa 45 bindedir. km orjinalse senede 10 bin km kullanilmis LPG'si hazir bir arac. bence gayet guzel..

edit: sitesinde klavuzu bulamadim 444 22 55 i arayip sorun, 7/24 arayabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emtue -- 27 Haziran 2009; 21:40:03 >

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Ünal benzinliler 15 binde dizelleri 10 binde bir bakıma giriyor

Triger kayışı km dolmasa bile 5 yıl sonra değiştirilmesi gerekiyor zamanla özelliğini yitirdiği için.

45000 km de değişim ilk kasa paliolar için. Yeni kasa 1.2 ler ya 80 binde ya 90 binde değiştiriliyordu sanırım net bilemiyorum malesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Energetic

quote:

Ünal benzinliler 15 binde dizelleri 10 binde bir bakıma giriyor

Triger kayışı km dolmasa bile 5 yıl sonra değiştirilmesi gerekiyor zamanla özelliğini yitirdiği için.

45000 km de değişim ilk kasa paliolar için. Yeni kasa 1.2 ler ya 80 binde ya 90 binde değiştiriliyordu sanırım net bilemiyorum malesef.

Alıntıları Göster
    2004 model sonuçta 5 yaşında araç isterse 30.000 de olsun yine değiştirilir. Biz bir alemiz zaten değiştirmedik desek masraf açar fiyat düşürürüm deriz, değiştiği zamanda niye değiştirildi diye sorarız.. Fiyata gelince aracın kazası felan yoksa 12-12.5 gibi uygundur.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

2004 model sonuçta 5 yaşında araç isterse 30.000 de olsun yine değiştirilir. Biz bir alemiz zaten değiştirmedik desek masraf açar fiyat düşürürüm deriz, değiştiği zamanda niye değiştirildi diye sorarız.. Fiyata gelince aracın kazası felan yoksa 12-12.5 gibi uygundur.

Alıntıları Göster
    Teşekkürler arkadaşlar ExTReMee nin dediğigibi 5 sene dolduğu için triggeri değiştirmek gerekiyormuş. Araçta sadece sağ çamurluk değişmiş 4 lastiği 3 ay önce almış başka bir sıkıntısıda yokmuş yarın görmeye gidecem kısmetse

• quote:

Teşekkürler arkadaşlar ExTReMee nin dediğigibi 5 sene dolduğu için triggeri değiştirmek gerekiyormuş. Araçta sadece sağ çamurluk değişmiş 4 lastiği 3 ay önce almış başka bir sıkıntısıda yokmuş yarın görmeye gidecem kısmetse

Alıntıları Göster
    Palio ların beğenmeyeni çoktur fakat ben tersini düşünüyorum. İyi araçtır sorun çıkarmaz. temiz ve sorunu yoksa tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

Palio ların beğenmeyeni çoktur fakat ben tersini düşünüyorum. İyi araçtır sorun çıkarmaz. temiz ve sorunu yoksa tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    2003 60.000'de lpg'siz 10.500'e 3 ay önce zor sattık.
    fiyatlar artmış da olabilir. sen bilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tapdk

16v mi 8v miydi sizin araba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tapdk

Alıntıları Göster
    quote:

2001 Palio sattım ben o paraya tertemizdi tabi. Seninki ya kazalıdır ya Tek kapı Van.

• quote:

Orijinalden alıntı: ExTReMee

quote:

2001 Palio sattım ben o paraya tertemizdi tabi. Seninki ya kazalıdır ya Tek kapı Van.

Alıntıları Göster
    ufak kazası vardı, 16 v.
  • quote:

Arkadaşlar
    54000 km'de
    klima havayastığı var

Bu soruya benden daha iyi cevap verecek yoktur herhalde.yazdıgın özelliklerdeki aracım var 2004 model sıfır almıştım halen kullanıyorum BRC lpg taktırdım.şuana kadar hiçbir sorun ve masrafla karşılasmadım uzun yol tecrubelerımde oldu.
    Fiyatı makul 13den aşağı inmesede arac diri ve temiz görünüyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
    Triger konusu da bizim araçlarınki 120bin km değişiyor kitapçıkta ve serviste aynen böyledir yalnız 5yıl doldurmuşsa km bakılmaksızın değiştirilir örnek bende 60binde km değiştirdim.
    LPG markası nedir bilmiyorum ama BRC ben 1500taktırdım ruhsat masrafı vs vs 1700mal oldu.
    Triger parçaları 150lira işcilikte 100liradır bakımları yapılmış bir araçsa siz aracı 13değil 11.5 civarlarına almış oluyosunuz. İyigünler.

• quote:

Orijinalden alıntı: MAJAY

quote:

Arkadaşlar
    54000 km'de
    klima havayastığı var

Bu soruya benden daha iyi cevap verecek yoktur herhalde.yazdıgın özelliklerdeki aracım var 2004 model sıfır almıştım halen kullanıyorum BRC lpg taktırdım.şuana kadar hiçbir sorun ve masrafla karşılasmadım uzun yol tecrubelerımde oldu.
    Fiyatı makul 13den aşağı inmesede arac diri ve temiz görünüyorsa kesinlikle tavsiye ederim.
    Triger konusu da bizim araçlarınki 120bin km değişiyor kitapçıkta ve serviste aynen böyledir yalnız 5yıl doldurmuşsa km bakılmaksızın değiştirilir örnek bende 60binde km değiştirdim.
    LPG markası nedir bilmiyorum ama BRC ben 1500taktırdım ruhsat masrafı vs vs 1700mal oldu.
    Triger parçaları 150lira işcilikte 100liradır bakımları yapılmış bir araçsa siz aracı 13değil 11.5 civarlarına almış oluyosunuz. İyigünler.
    Bizim sienada 2001 model 48 binde değiştir trigeri.Aracımızda temiz yani arkdasların dedikleri gibi özelligini yitiriyormus mu yıprıyormuymus bişi oluyormus:)Palıoyuda öneririm dayımda vardı 1.2 motor hb bir arac olan palıoyu çok rahat tasıyor.

• quote:

Alıntıları Göster
    ikinci el bir araç almışsanız her an her şey olabilme ihtimali çok yüksek.özelliklede ülkemizde diye düşünüyorum.kimbilir bu araç kaç km dedir gerçek olarak tabi..trigerde böyle bir senaryo yani bence.
    quote:

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.