Şimdi Ara

Yardım Lütfen.Pc açılıyor ama başlamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar güç dügmesine bastığımda pc açılıyor mavı ekran geçiyor arkaplan resmi gözüküyor açılış sesi geliyor fakat masaüstü simgeleri çıkmadan yani pc hazır hale gelmeden direk kapanış sesi geliyor ve welcome'a (mavi ekrana) geri dönüyor,ordan tekrar entera bastığımda yine giremiyorum pcye.mavi ekran duruyor öylece.Kapatıp güvenli kip ile hem administrator hem kendi acountumla girmeyi denedim yine giremedim.Sorun ne olabilir?ne yapmam gerek?Şimdiden teşekkürler... Not:Win.Xp pro.kullanıyorum.Pc son düzgün açılısından sonra yaptıklarım' ms office 2007 yükledim ve aktiflestirdim(ücretsiz).deamon tools kullandim ve pc en son kapanırken wndws update yaptı kapandı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moussetus -- 10 Mart 2009; 17:06:44 >

• Güvenli modda sistem geri yüklemeyi denedin mi?
  • mavi ekranda hata kodlarına bak açılışta f8 e bas otomatik yeniden başlatmayı devre dışı bırak diye birşey olcak daha sonra açılsın bak mavi ekran hatasına..
  • windows'ta sorun var. Sistem geri yükleme dene olmazsa windows'u onar. O da olmazsa format artık...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.