Şimdi Ara

Yardım Lütfen!! sapphire ati radeon hd 3870

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mevcut kasama sapphire ati radeon 512 mb hd 3870 gddr4 takmayı düşünüyorum mevcut kasam asus TM231 300W ama ekran kartını alacağım bilgisayarcı bu ekran kartını bu güç kaynağıyla çalıştıramazsın dedi ve COOLERMASTER CAVALIER 430W önerdi o da bana ilave bi 125$ masraf çıkartıyor acaba bu pc ci bana kasa mı satmak istiyor yoksa doğru mu söylüyor eğer doğru söylüyorsa kasamı değiştirmeden bir ekran kartı almayı düşünüyorum acaba hangi ekran kartı bana uygun olur teşekkürler

• yarı doğru yarı yanlış. bilgisayarcılara güvenmeyin hiç bi konuda? 300W kaldırmaz doğrudur ama 430w psu nun 125$ olduğu nerde görülmüş???

FSP Bluestorm II 500W PSU 90$ civarına alabilirsin. Hatta 400W bile işini görür o da 45$ civarıydı sanırım FSP.
  • http://www.vatanbilgisayar.com/product_details.aspx?I_ID=32163

ben COOLER MASTER CAVALIER CAV-T01 430W ATX KASA demek istemiştim sanırım yanlış anlaşılma oldu
  • 400W İŞİMİ GÖRECEKSE GÜZEL DAHA UCUZA GELİR
  • 450 watt olması lazım dıkkat et.
  • en az 450 Watt almalısın ve alacagın psu kalite bi marka olmalı gidipte frisby v.s gibi uyduruk 400-500 watt almayasın, 3870 serisi kartlar bilgisayar bosta calısırken 160 watt yükte ise 250 watt enerjiye gereksinim duyuyor,thermaltake,tagan,siverstone,Bluestorm gibi markaları tercih et ,ayrıyeten kasa almanada gerek yok sadece psu alman yeterli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi getaway -- 22 Nisan 2008; 1:14:06 >
  • quote:

3870 serisi kartlar bilgisayar bosta calısırken 160 watt yükte ise 250 watt enerjiye gereksinim duyuyor

Kart tek başına 250W tüketiyormuş gibi bir anlam çıkmış, bu yazdığınızdan.
  • hocam 2. el 500+ watt saglam bisi al
    hesapli olur
  • arkadaşlar bilgisayarcı ile FSP 430W diye anlaştık bugun de pc nin montajını yapıcaz eğer kurtarmaz diyosanız değiştiriim çok geç olmadan
  • pc nin diğer parçaları amd x2 4400+ 2.3ghz, 2x1 ddr2 800 1024 kingston, asus m3a amd770 ve samsung 160 gb diğer parçalardan dolayı kurtarma durumu olur mu
  • fsp 450w olarak değiştirdik psu yu umarım kaliteli bir psu dur ve bana istediğim performansı verir
  • anı sen gibi mevcuda 3870 taktım. psu asus un kaliteli 350 wattı dı. Oyunlarda tam performans vermiyordu. bazen oyunu kapıyordu. reset atmıyordu. ama tat vermiyordu high power 500 watt aldım. OYMUŞ...... süper oldu.. Süper seesssiz sisstem oldu :)
  • FSP 450 W iyidir.

Fakat almışken keşke 500 Watt alsaydın olsun 450de iyidir yeter.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.